De wekelijkse avonturen van een Fanboy #25

De eerste week van mijn nieuwe studieblok is alweer voorbij. Ik heb weinig rust kunnen hebben, ik kan er meteen weer vol tegen aan! Deze week was nogal vol en druk, ik bleef zeker niet stil zitten! Zie hier wat ik deze week allemaal heb gedaan.

 

Zaterdag 22 oktober

Op de zaterdagochtend had ik mijn tweede en laatste tentamen, namelijk Fiscale Economie (wie het bedacht heeft om studenten op een zaterdag een tentamen te laten maken, is echt een idioot). Ik stond vroeg op en ging naar de universiteit. Het tentamen ging wel oké, maar ik heb geen idee wat voor cijfer ik ongeveer zal hebben. Na mijn tentamen deed ik meteen boodschappen en ging ik door naar een vriend van me, we gingen namelijk een Pokémonmarathon houden van de leagues die Ash heeft gedaan! Het was even een flinke ontspanning na de weken hard blokken voor mijn tentamens. Ik vond het geweldig om Ash in verschillende regio’s te zien vechten, de animatiestijl en manier van gevechten is er echt op vooruit gegaan! De nieuwste afleveringen had ik zelf nog niet gezien van de laatste regio en die waren echt episch. Na onze lange marathon (van 8 uur lang) ging ik naar huis, maar kwam ik niet al te lekker aan. Snel naar bedje toe

Zondag 23 oktober

Zondag werd ik (zoals verwacht) ziekjes wakker. Ik had weinig energie, dus ik had jammer genoeg mijn plannen voor vandaag afgezegd en ik ging mijn kamer schoonmaken en opruimen (mijn bureau zat namelijk vol troep), bloggen, tekenen en gamen. Voordat ik ging slapen, las ik nog een stukje uit Strijd om Elementia: De duisternis van hoop.

Maandag 24 oktober

Op de maandag werd ik ook ziekjes wakker, maar had ik wel een college waar ik naartoe moest. Ik vertrok nogal vroeg om meteen nieuwe studieboeken te kopen op de campus, om vervolgens een hoorcollege van Toegepaste Statistiek 2 te volgen. Het was vooral een herhaling van vorig jaar, maar dat was prima aangezien ik het toen niet helemaal begreep. Thuis aangekomen had ik de hele middag gestudeerd. Daarna at ik in mijn eentje en keek ik wat afleveringen van Pokémon. Na het eten las ik Strijd om Elementia; De duisternis van hoop uit en ging ik erna bloggen. Daarna keek ik nog Streetlabs op reis en The Walking Dead (auw, die aflevering…).

Dinsdag 25 oktober

Ik begon de dag met een practica voor statistiek waarin je groepjes van twee moest vormen. Ik kende haast niemand uit mijn practicaklas, maar werd gelukkig gekoppeld aan een serieuze student. Daarna had ik een hoorcollege van het vak Finance en na al het studeren thuis deed ik nog met een huisgenootje boodschappen en maakten we het eten klaar. Het was de eerste keer dat we met alle huisgenootjes samen aten, dus dat was erg gezellig! Ik was nog steeds ziek, dus deed ik een rustig avondje. Ik keek samen met drie andere huisgenootjes naar de film X-men, waarvan ik al vele films in huis heb liggen. Een leuke film, ik wilde graag door met de rest! Daarna ging ik vroeg naar bed zodat ik hopelijk de dag erna wel wat beter was (spoiler: gebeurde niet).

Woensdag 26 oktober

Hoewel ik eerst plannen voor in de avond had, moest ik deze afzeggen omdat ik nog steeds niet lekker was. Ik bezocht wel mijn college, maar ging daarna meteen terug naar mijn kamer om uit te rusten. Ik studeerde de hele middag en at samen met een huisgenootje (kip siam is best lekker). Daarna keek ik veel afleveringen van Pokémon en besloot ik verder te gaan van mijn portret van Jennifer Lawrence. Het was heerlijk om weer te tekenen, dat wil ik zeker vaker ga doen! Ook las ik een groot stuk uit Never Evers van Tom Ellen en Lucy Ivison, ook wel bekend van Lobsters. Dit is een boek voor een wat jonger publiek en is leuk om te lezen, maar ik ben nog niet volledig overtuigd.

Donderdag 27 oktober14639832_904009586396602_5380295011112341630_n

Op de donderdag sliep ik wat uit (slecht geslapen als je om half 5 opeens wakker wordt gebeld…) en ging ik naar college toe. Daarna heb ik samen met een andere student gewerkt aan een opdracht voor Statistiek (waarbij we gelukkig snel mee klaar waren) en heb ik gestudeerd in het studiegebouw van de universiteit (het duurde bijna een half uur om een plek te vinden, bizar!). In de middag ging ik een interview houden met iemand van mijn vereniging die tijdens de introductieweek van Rotterdam alle feesten van onze vereniging gaat organiseren, ik werk namelijk mee aan het verenigingsblad. Daarna at ik met huisgenootjes en heb ik in de avond Jennifer Lawrence verder getekend onder wat afleveringen van Pokémon.

Vrijdag 28 oktober

Op de vrijdag had ik van 9 uur tot 1 uur colleges, maar deze waren vrij nutteloos omdat alle antwoorden van de opgaven al online stonden. Terug in mijn kamer aangekomen maakte ik mijn portret van Jennifer Lawrence af en deed ik nog de laatste dingen voor mijn studie. In de avond werd ik opgehaald door mijn vader om weer terug naar mijn ouders huis te gaan. Daar speelde ik de demo van Pokémon Sun & Moon en nu ben ik echt enthousiast geworden, ik kan niet wachten om het nieuwe Pokémonspel te spelen! Ik ging vroeg naar bed en las nog een stuk uit De Never Evers voordat ik ging slapen, want de dag erna zou ik mijn feestje voor vrienden geven!

 

Deze week was iets rustiger dan normaal, zeker nu mijn nieuwe blok is begonnen en ik niet te vaak de deur uit ging. Hopelijk ben ik de komende week weer helemaal fit en ga ik weer veel leuke dingen doen!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.