De wekelijkse avonturen van een Fanboy #250

De afgelopen week was ik vooral aan het aftellen, want we krijgen bijna de sleutels van ons appartement. Veel bezig met de voorbereidingen hiervoor, maar tussendoor hield ik me ook bezig met mijn fandoms. Ik zet alles weer even op een rij, genoeg te vertellen in dit wekelijkse overzicht!

Leesavonturen

Ik ging verder met Dromendochter, aangezien het derde en laatste deel in deze trilogie eindelijk is vertaald. Het eerste deel heb ik nu uit, zo fijn om dit boek te herlezen! Het verhaal is nog magischer dan de eerste keer dat ik het las, dus deze week begon ik ook met het tweede deel, Sterrenlicht.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week heb ik naar deze series gekeken:

  • Wie is de mol seizoen 12 episode 7. Pfoeh, is het Renée of Charlotte? Rocky is het naar mijn idee niet, dus dan zou het Renée moeten zijn, maar Charlotte heeft juist veel meer geld uit de pot gehaald… Volgende week weten we het!
  • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 3
  • The Promised Nederland seizoen 2 episode 6
  • Log Horizon seizoen 3 episode 6
  • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town seizoen1 episode 7
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 11
  • Vikings seizoen 4 episode 6-9
  • Disenchantment seizoen 3 episode 8-10. Ik vind de serie echt stuk leuker geworden, de stemachteurs zijn gewoon zo goed en ik heb vaak hardop moeten lachen door de serie.

Ook keek ik met mijn fangirl naar To All The Boys: Always and Forever, weer erg vermakelijke romantische komedie die ik vooral fijn vond door de vele vakantieaanzichten. Seoul en New York zien er zo gaaf uit!

Gameavonturen

Ik heb eigenlijk weinig kunnen gamen deze week, maar ik heb wel Pokémon kunnen downloaden met codes in Pokémon Shield. Een vrij rustige week dus, maar wie weet dat ik binnenkort weer verder ga met Mario 64, maar de verhuizing gaat voor!

Persoonlijke avonturen

In het weekend ging ik voor de laatste keer een weekend verblijven bij mijn fangirl in Tilburg. Dit zou het laatste weekend zijn, want hierna gaan we verhuizen. Het was lekker weer, dus we gingen bij het park bij het station zitten en we maakten meerdere wandelingen. Een fijn weekend om de periode in Tilburg af te sluiten! Doordeweeks was ik druk aan het werk en aan het einde van de week ging ik naar mijn ouders, het laatste weekend voordat we met het verhuizen aan de slag gaan! Dit weekend dus nog even genieten van een familieweekend, en daarna veel gaan verven in ons aankomende appartement.

Volgende week krijgen we eindelijk de sleutels van ons appartement en kunnen we beginnen met het klussen, maar ik hoop ook nog door te gaan met lezen, series/films kijken en meer. En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.