De wekelijkse avonturen van een Fanboy #251

We zijn al 250 weekoverzichten gepasseerd, wat ben ik toch lang (dagelijks) aan het bloggen! Vele mijlpalen zijn voorbij gekomen sinds ik ben gaan bloggen: diploma van de middelbare school, op kamers gaan, bachelor- en masterdiploma, eerste baan en nu een nieuwe mijlpaal, namelijk een appartement! Afgelopen week gingen mijn fangirl en ik voor het eerst ons appartement zien, spannend!

Leesavonturen

Het was een vrij rustige week op leesgebied. Ik las Boek der Heiligen, een boek vol verhalen over verschillende heiligen in de Grisha-wereld. Erg mooi, maar is denk nog even na over mijn eindoordeel. Daarna maakte ik een beginnetje in Al die tijd, tot nu toe goed!

Bingewatchavonturen

Hoewel ik het erg druk had met de verhuizing, keek ik nog naar de volgende series;

  • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 9
  • Behind her eyes. Toffe serie, binnenkort komt een recensie online!
  • Scrubs seizoen 1 episode 1+2. Deze serie staat op Star (bij Disney+) en raadde mijn fangirl aan omdat ik wel van komische series houd. Momenteel nog niet heel grappig, maar dat komt vast wel goed!
  • Zondag met Lubach seizoen 3 aflevering 4
  • Vikings seizoen 4 episode 10-12
  • WandaVision episode 9. Wat een einde zeg! Heel emotioneel en spannend, ik kan niet wachten om nieuwe Marvel-films en series!
  • Runaways seizoen 2 episode 5.

Daarbij keek ik naar de film Moxie, een erg rebelse film over feminisme op de middelbare school in de USA. Echt een aanrader, ik ben nu ook erg benieuwd naar het boek!

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik nog bij mijn ouders, het laatste weekendje voordat ik kon beginnen met verhuizen! Een fijn weekend waarbij ik nog wandelde met een goede vriendin, maar op de zondag kon ik weer terug naar Rotterdam. Op de maandag nog werken, maar dinsdag kregen mijn fangirl en ik de sleutels van ons appartement! We konden er door de omstandigheden nog niet eerder heen voor een bezichtiging, dus het was even spannend, maar we zijn zo blij met onze plek! We zijn al begonnen met het voorstrijken van de muren, gelukkig met af en toe een bezoeker die mee kan helpen. Binnenkort vertel ik meer in een verhuisupdate over ons appartement, maar het was het wachten waard. Op naar de definitieve verhuizing, want dan gaan we genieten van ons plekje!

Een erg feestelijke week nu we de sleutels hebben, en volgende week kan ik weer genoeg tijd besteden aan het klussen! Hopelijk af en toe tijd vrij maken voor andere leuke dingen, maar dat komt goed. En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.