De wekelijkse avonturen van een Fanboy #252

We zijn weer een week voorbij, een week waarin eigenlijk genoeg gebeurt! Ik ben druk bezig met verhuizen, ben aan het werk en besteed ook nog genoeg tijd in mijn blog. Het is een hectische periode, helemaal als de beperkingen momenteel het erg lastig maken om veel te doen, maar ik weet mezelf er doorheen te slepen. Zie hier mijn overzicht van de afgelopen week!

Leesavonturen

Ik las deze week Al die tijd, een boek waar ik nogal gemengde gevoelens over heb. Aan de ene kant vond ik hem mooi, maar aan de andere kant was ik niet onder de indruk door de plottwists. In mijn recensie zal ik er meer over uitwijden! Daarbij begon ik aan Woeker, een spannend verhaal over planten die de hele wereld overnemen. Ik ben nog niet eens op de helft, maar het is heel spannend!

Bingewatchavonturen

Naast het lezen van boeken, keek ik naar de volgende series:

  • Wie is de mol seizoen 21 aflevering 10. Yes, ik had de mol uiteindelijk geraden!
  • Runaways seizoen 2 episode 5-13. Op naar seizoen 3!
  • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 5.
  • Scrubs seizoen 1 epiode 3-6.

Gameavonturen

Deze week hadden we een van onze laatste sessies van onze campaign, wat wordt het spannend! Ik speel een katachtig wezen die een drag queen is, waardoor ik flamboyant en sassy door het spel heen ga. Nu maar hopen dat mijn personage ”Rupa Jade” het overleeft!

Persoonlijke avonturen

In het weekend waren we druk bezig met het verven van ons appartement. Gelukkig schieten we goed op, want we hebben al wat kamers kunnen verven en het ziet er prima uit. Hopelijk zijn we met een tweede week verven al klaar! Doordeweeks kon ik weer hard aan de bak met werk en kon ik de laatste dingen regelen voor de verhuizing. Dinsdag komt een update over onze verhuizing, want ik vertel graag over alle stappen die we hebben gezet!

Dit was onze afgelopen week. Genoeg beleefd, en onze definitieve verhuizing komt al dichterbij! Het is nu echt aftellen, en dan gaat het appartementsleven dan echt beginnen. Ik kan niet wachten, dus van mijn part kan het niet snel genoeg beginnen. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.