De wekelijkse avonturen van een Fanboy #253

De verhuizing komt er bijna aan, wat gaat het snel! We zijn druk bezig om het appartement waar mijn fangirl en ik in gaan wonen gereed te hebben voor de aankomende verhuizing, en er is genoeg te doen. Daarnaast nog werken, bloggen, lezen en bingewatchen, we blijven maar doorgaan! Weer genoeg te vertellen dus in dit wekelijkse overzicht.

Leesavonturen

Ik las Woeker, het eerste deel van De Invasie. Wat een spannend boek is dit zeg! Ik las hem daarom ook snel uit, want ik kon haast niet stoppen met lezen. Daarna begon ik aan Sterrenlicht, het vervolg op Dromendochter. Tot nu toe weer heel magisch!

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • De Verraders seizoen 1 aflevering 1. Wat een slap aftreksel van Wie is de Mol gemixt met Weerwolven van Wakkerdam, bijna lachwekkend hoe hard ze wel niet proberen het spannend te maken!
  • The Promised Neverland seizoen 2 episode 9
  • Log Horizon seizoen 3 episode 7+8
  • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town seizoen 1 episode 8-10
  • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 6
  • Scrubs seizoen 1 episode 7-19
  • Re:Zer Starting Life in Another World seizoen 2 episode 20+21
  • Night Stalker episode 1-4. Spannende docu over een seriemoordenaar in California, maar het ging vooral om de zoektocht, en niet de motieven achter de dader.

Gameavonturen

Ik had afgelopen week een shiny Toxitry in Pokémon Shield kunnen downloaden, dat is te doen via de website van Gamemania! Ik speelde dus wat Pokémon Shield, hoewel ik niet kan wachten op de volgende games die eraan gaan komen.

Persoonlijke avonturen

Dit weekend waren we druk bezig met klussen. Het verven is klaar en al een groot deel van mijn spullen zijn overgezet naar de berging. Zelfs mijn kledingkast die we niet gaan gebruiken in de slaapkamer (we hebben een nieuwe gekocht) hebben we uit elkaar gehaald en in de berging gezet, die kunnen we alsnog goed gebruiken! Doordeweek ging ik werken en heb ik uiteraard gestemd. Volgende week gaan we eindelijk over, en daarna hebben we nog wat tijd nodig om al onze meubels compleet te hebben zodat alle spullen in ons appartement kunnen. Hopelijk kan ik eind april beginnen met blogs over mijn appartement, want het gaat er vast geweldig uitzien!

Dit was het weer voor deze week. Volgende week treffen we de laatste voorbereidingen voor de verhuizing, spannend! Nog even bikkelen en dan genieten van ons appartement, ik kan niet wachten!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.