De wekelijkse avonturen van een Fanboy #254

We zijn weer een week verder, en de afgelopen week had ik weer genoeg te doen. Naast het leven van een fanboy werkte ik hard aan de verhuizing, het komt nu erg dichtbij! Hoewel we wat tegenslagen hadden wat betreft de verhuizing, hopen we dat de verhuizing snel gelukt is. Genoeg te bespreken deze week!

Leesavonturen

Deze week las ik Sterrenlicht uit, het tweede deel in een epische trilogie van Laini Taylor. Daarbij las ik op de vrijdag De prinses en de naaister, een heel mooi en queer graphic novel. Deze had ik ook meteen uit, dus daarna stapte ik over naar Wie ik gisteren was, het nieuwe boek van Pamela Sharon, die tot nu toe erg bevalt.

Bingewatchavonturen

Ik kon de afgelopen week naar de volgende series kijken:

  • The Promised Neverland seizoen 2 episode 10
  • Log Horizon seizoen 3 episode 9+10
  • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town seizoen 1 episode 11+12
  • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 7
  • Even tot hier seizoen 5 aflevering 1
  • The Falcon and the Winter Soldier episode 1
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 14+15

Gameavonturen

Hoewel ik het vrij druk had, heb ik wel nog Super Mario 64 gespeeld, horende bij Super Mario 3D All Stars (alleen deze maand nog te downloaden in de Nintendo eShop!). Ik heb er weer een paar sterren bij, maar ik moet zeggen dat de gameplay vaak wat houterig is. Kan ook niet anders, want het spel werd oorspronkelijk uitgegeven op de Nintendo64!

Persoonlijke avonturen

Het was nogal een hectische week. Op de maandag werd ons laminaat gelegd in ons appartement, maar we kwamen erachter dat de bezorgers de verkeerde kleur laminaat hadden gelegd… Ik moest snel naar de showroom om nieuw laminaat te kiezen (want onze soort hadden ze niet meer), maar nu is onze verhuizing uitgesteld naar woensdag, ook de laatste dag dat we nog in onze oude kamers kunnen zitten. Een enorme domper, maar nu hebben we wel mooier en goedkoper laminaat uitgekozen! Nog even een paar dagen wachten, maar dan gaan we eindelijk over en genieten van ons stekkie. Hopen dat vanaf nu alles goed gaat, en we volgende week vol plezier het appartement kunnen indelen (oftewel: alle boekenkasten indelen). Ik kan niet wachten!

Zo, dat was mijn afgelopen week. Behoorlijk druk, maar na volgende week kunnen we ons appartement compleet maken en hebben we erna wat rust. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.