De wekelijkse avonturen van een Fanboy #256

Na een maand aan verhuizingen zijn we eindelijk ingetrokken in ons appartement, maar er moest nog een hoop gedaan worden! Er staan veel verhuisdozen nog in de weg, maar langzaamaan wordt het steeds meer een knusse plek. De afgelopen week deed ik nog genoeg andere dingen, dus er valt weer wat te bespreken in dit wekelijkse overzicht.

Leesavonturen

Afgelopen week las ik Amari & de Nachtwachters uit, een magisch verhaal met maatschappelijk relevante thema’s. Daarna las ik Noem me Nathan, een graphic novel over een transgender jongen. Erg bijzonder en goed uitgebeeld! Ik las daarnaast het derde deel van My Hero Academia en ik begon aan Godenslaap van Laini Taylor. Eindelijk kan ik dit slotdeel in het Nederlands lezen!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Even tot hier seizoen 5 aflevering 3
  • De Mol seizoen 9 aflevering 3
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 2
  • Once Upon a Time seizoen 3 episode 6
  • Marvel’s Runaways seizoen 3 episode 1-3
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 6

Gameavonturen

Ik speelde meerdere spellen de afgelopen week. Zo speelde ik nog even Mario 64 en stapte ik over op Super Mario Sunshine (nu op de Switch, terwijl ik dit spel vroeger plat speelde op de Gamecube!). Verder speelde ik Pokémon Ultra Sun op de Nintendo DS. Ik had deze nog niet uitgespeeld, maar nu ga ik al richting het vierde en laatste eiland van de regio.

Persoonlijke avonturen

Het was een rustige week, voornamelijk wat spullen uitpakken en aan de slag met thuis werken. Wel een leuk project: we hebben een kledingkast en extra boekenkasten in elkaar gezet, dus we waren bezig met het indelen van onze boekenkasten. Werd het op kleur, of toch op uitgeverij? We hopen snel tientallen foto’s te maken van onze boekenkasten, dat gaat mooi worden!

Dit was mijn afgelopen week. Hoe ging het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.