De wekelijkse avonturen van een Fanboy #257

De afgelopen week was er genoeg gebeurd. Ten eerste pakte ik weer wat verhuisdozen uit, maar daarnaast had ik ook veel meegemaakt op werk, en dat terwijl ik vanuit huis werk! Genoeg te bespreken in dit wekelijkse overzicht, zeker nu ik naast alle persoonlijke veranderingen ook nog veel aan het lezen en bingewatchen ben.

Leesavonturen

Ten eerste las ik een boek dat we cadeau kregen van uitgeverij Boekerij, namelijk De home edit life, waarin wordt verteld hoe je je huis het beste kan inrichten. Hele leuke tips, en we kregen daardoor genoeg inspiratie om onze kasten nog beter in te delen! Daarbij las ik verder in Godenslaap, het derde deel in de trilogie van Laini Taylor. Tot nu toe erg fantasierijk!

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar verschillende series, dus het is een flinke lijst geworden!

  • Even tot hier seizoen 5 aflevering 4
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 3
  • Marvel’s Runaways seizoen 3 episode 4-10. Deze serie heb ik volledig gezien, dus mijn recensie kan je nu ook lezen.
  • Love Victor seizoen 1. Wat een tof eerste seizoen! Hier ga ik zeker nog een recensie voor schrijven, en het tweede seizoen gaat er ook komen!
  • The Falcon and the Winter Soldier episode 4 + 5
  • De Mol seizoen 9 aflevering 4
  • The Circle USA seizoen 2 episode 1+2. Heel dom vermaak, maar kijkt lekker weg!
  • Pak de macht seizoen 1 aflevering 1. Dat Tim nog wat grappen toevoegt aan de aflevering vind ik niet heel passend, maar de inhoud was heel sterk en ik hoop dat hier nog een vervolg van gaat komen.

Ik keek daarnaast nog twee films. Zo keek ik naar Thunder Force, een film waar je niet al te hoge verwachtingen van moet hebben. Love and Monsters (ook te zien op Netflix) was echt een fantastisch film en overtrof mijn verwachtingen, ik hoop hier stiekem zelfs een vervolg van te gaan zien!

Gameavonturen

Ik was ook weer lekker aan het gamen. Zo speelde ik een hoop Pokémon Ultra Sun, ik ben nu aangekomen bij het vierde en laatste eiland van Alola en de spanning begint te stijgen. Ook ging ik verder met spelen op de Nintendo Switch, zo speelde ik Super Mario Sunshine (die ik vroeger altijd speelde op de Gamecube). Ik ben niet heel ver en merk dat de besturing iets lastiger is dan ik gewend ben, maar het is wel erg nostalgisch om te spelen.

Persoonlijke avonturen

Naast het uitpakken van spullen, heb ik een hoop meegemaakt op werk. Ik ben in opdracht in een finance-afdeling van een bedrijf en mijn leidinggevende en collega gaan het bedrijf verlaten. Hun taken worden verdeeld over collega’s, dus vanaf aankomende week krijg ik een hoop nieuwe taken toebedeeld en werk ik voortaan ook op de vrijdag. Ik vind het heel fijn dat er vertrouwen in mij is en ik mijn kwaliteiten kan uitbreiden, zo doe ik toch nog meer ervaring op bij mijn huidige opdracht! Ik ga nu sowieso tot eind juni daar aan de slag, maar de kans is groot dat het weer wordt uitgebreid tot augustus. Ik zou op het begin maar twee of drie maanden er zitten, maar nu ga ik bijna richting een jaar er werken! De komende week krijg ik allemaal uitleg over nieuwe werkzaamheden, dus daar kijk ik erg naar uit. Ook kwam er weer een nieuwe aflevering van Hold my Book online, hebben we zat plannen voor de toekomst en ben ik helemaal klaar om heel veel leuke blogs te schrijven! Tot slot ga ik met mijn D&D-groep binnenkort weer beginnen met een campaign, waar ik erg naar uitkijk.

Dit was mijn afgelopen week. Genoeg leuks in het vooruitzicht, en daarnaast lekker veel bloggen en andere leuke dingen doen. Op naar de volgende week!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.