De wekelijkse avonturen van een Fanboy #258

Ook deze week stond ik niet stil. Voor werk moest ik twee keer naar kantoor, kreeg ik genoeg nieuwtjes binnen en heb ik ook heel veel series gekeken. Genoeg te bespreken dus, want naast deze activiteiten wordt het appartement ook steeds mooier en beter.

Leesavonturen

Deze week heb ik in principe weinig gelezen, ik ben namelijk nog steeds bezig in Godenslaap van Laini Taylor. Een betoverend verhaal, maar door de drukte kon ik weinig lezen. Voor de rest kan ik niet wachten om De Verbannen Koningin te lezen, die ik ga lezen tijdens een readalong van The Queen of Geek!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week heb ik erg veel series gekeken, waaronder deze:

  • Even tot hier seizoen 5 aflevering 5
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 4
  • Log Horizon seizoen 3 episode 11+12
  • The Disastrous Life of Saiki K. seizoen 3. We hebben de serie afgekeken, wat was het toch hilarisch!
  • De Mol seizoen 9 aflevering 5. Ik heb echt geen idee wie de mol is…
  • The Circle USA seizoen 2 episode 5-8. Deze show is zo dom, maar wel erg grappig en met wat leuke plottwists.
  • Shadow and Bone seizoen 1 episode 1-4. Wat een fantastische serie is dit geworden!
  • The Falcon and the Winter Soldier seizoen 1 episode 6. Een mooie ontknoping, maar de serie heeft niet een enorme indruk op mij gemaakt.
  • Attack on Titan seizoen 1 episode 1. Mijn vriendin en ik gaan vanaf het begin de serie kijken, zodat we helemaal bij zijn als de laatste afleveringen gaan uitkomen!

Gameavonturen

Qua gamen deed ik het rustig aan, ik heb in ieder geval weer een stuk uit Pokémon Ultra Sun gespeeld. Ik ben nu op het vierde en laatste eiland, dus het einde komt langzaam in zicht. Nog even spelen, want vanaf aankomende vrijdag heb ik het te druk met Pokémon Snap!

Persoonlijke avonturen

In de afgelopen week heb ik in het weekend vooral wat spullen uitgepakt in ons appartement en deden we een mooie wandeling door de buurt. Het is er zo mooi en we voelen onszelf helemaal thuis! Verder heb ik deze week werkzaamheden overgenomen van een collega die vertrekt, dus voortaan werk ik ook op de vrijdag. Daarnaast begon onze winactieweek op Instagram, daar kan je op het account van @thequeenofgeek en ik heel veel boeken en andere leuke dingen winnen!

Zoals je kan zien heb ik genoeg beleefd. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe werkzaamheden op te gaan pakken en ik hoop weer veel te gaan lezen, want ik ben zo enthousiast voor alle boeken die op mijn planning staan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.