De wekelijkse avonturen van een Fanboy #259

De afgelopen week had ik veel nieuwe indrukken. Ik ging namelijk nieuwe extra werkzaamheden uitvoeren op werk, en daarbij had ik nog een training. Het was daardoor een heerlijke week, waardoor ik weer vol enthousiasme aan het werk ga. Weer genoeg te bespreken dus in dit wekelijkse overzicht!

Leesavonturen

Ik ben weer aardig ver gekomen in Godenslaap, nog even en ik heb hem uit! Daarbij las ik mee met de readalong voor De Verbannen Koningin, die tot nu toe erg gaaf is. Ik hoop vooral de komende tijd weer lekker veel te gaan lezen (bijvoorbeeld lekker warm op ons balkon), ik kan niet wachten op die rustige avonden!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week heb ik ook weer verschillende series gekeken:

 • Even tot hier seizoen 5 aflevering 6
 • De Mol seizoen 9 aflevering 6
 • Attack on Titan seizoen 1 episode 2-6. Een rewatch, heel bijzonder om alle easter eggs nu te ontdekken nu ik een groot deel van het verhaal ken.
 • Sailor Moon Crystal – episode 1-5. Heel grappig om te zien, we kijken het tussen de heftige afleveringen van Attack on Titan door.
 • Shadow and Bone seizoen 1 episode 5-8. Geniale serie! Lees hier mijn recensie.
 • My Hero Academia seizoen 5 episode 5
 • The Circle USA seizoen 2 episode 9+10
 • De kinderen van Ruinerwold aflevering 4+5
 • Pak de Macht aflevering 3

Daarbij keek ik naar twee films. Zo keek ik naar Stowaway, over een ruimtemissie naar Mars met plots een extra passagier in het schip. Helaas geen perfecte film en achteraf heb ik veel vragen. Ook keken we naar Godzilla II, die prima was om te zien.

Gameavonturen

Ik heb weinig kunnen gamen, maar op de vrijdag kwam New Pokémon Snap binnen, ik kan niet wachten om hem te spelen en heel veel Pokémon te fotograferen!

Persoonlijke avonturen

Deze week had ik nieuwe werkzaamheden, waardoor mijn takenpakket flink is uitgebreid. Heel fijn, want ik heb veel meer overzicht en nu ik eens in de week naar kantoor mag, heb ik veel meer contact met collega’s. Daarbij had ik bij mijn detacheringsbureau een training in effectief communiceren, waarbij ik veel leerde over mezelf en nieuwe handvatten heb als ik bepaalde situaties meemaak met collega’s. De rest van de vier deelnemers (door de maatregelen deden we de training in kleine groepen) haalden ook veel waargebeurde casussen erbij, waardoor het heel praktisch werd. Daarbij hebben we bijna al onze spullen uitgepakt, dus ons appartement is echt ons eigen plekje geworden!

Dit was mijn afgelopen week. Lekker aan de slag en ik zit totaal niet stil. Kom maar op met de volgende week!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

 1. Lekker dat jullie nu je eigen plekje hebben! Een echt Nerdy Boeken Huis 🙂

  1. Haha, dat zeker! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.