De wekelijkse avonturen van een Fanboy #260

De afgelopen week heb ik mij weer omringd met fandoms. Boeken, films, series en games, ik genoot er met volle teugen van! Ik heb weer genoeg te bespreken in dit wekelijkse overzicht, want een fanboy als ik zit nooit stil.

Leesavonturen

De afgelopen week heb ik veel kunnen lezen. Zo las ik De verbannen koningin uit, een magisch slot van de Elfhame-trilogie. Ook las ik Godenslaap uit, ook een afsluiter van een trilogie waar ik zeer van genoten heb. Het fantasygehalte was erg hoog deze week! Na deze fantasyboeken begon ik aan De falling in love montage, een romantisch en ontzettend leuk queer verhaal waar ik nu al verknocht aan ben.

Bingewatchavonturen

Ook heb ik weer een aantal series gekeken, waaronder deze:

  • Even tot hier seizoen 5 aflevering 7.
  • De Mol seizoen 9 aflevering 7. Zo spannend dit seizoen! Ik gok nu dat de mol Lennard is, maar het zou ook Sven kunnen zijn.
  • Attack on Titan seizoen 1 episode 7-10. Een rewatch, heel bijzonder om alle easter eggs nu te ontdekken nu ik een groot deel van het verhaal ken.
  • Sailor Moon Crystal seizoen 1 episode 6.
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 6.
  • The Circle USA seizoen 2 episode 11-13. Een terechte winnaar dit seizoen!
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 2 episode 8-12.

Daarbij keken we naar Shazam en The Mitchells vs the Machines. De eerste film was een zeer leuke DC-film en ik hoop hier meer van te zien, en de tweede film was echt hilarisch en had een unieke animatiestijl!

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik af en toe New Pokémon Snap. Wat een geweldig spel is dit! Het is zo ontspannend en het is heerlijk om allemaal kleine geheimen te ontdekken en Pokémon verschillend gedrag te zien vertonen. Hier ben ik nog wel wat uurtjes zoet mee!

Persoonlijke avonturen

De afgelopen week was ik een weekend bij mijn ouders, waar ik ook nog wat vrienden van vroeger bezocht (nou ja, het zijn nog steeds goede vrienden haha). Verder had ik een prima werkweek en kijk ik uit naar de trainingen die nog gaan volgen van mijn traineeship. Ook kijk ik uit naar volgende week, want dan krijg ik mijn vaccin!

Het was een prima week, en volgende week ga ik ook weer genoeg geeky dingen beleven. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.