De wekelijkse avonturen van een Fanboy #261

Hoewel ik druk bezig ben met werken, kan ik in de tussentijd nog genoeg andere leuke dingen beleven. Ik kon verbazingwekkend veel boeken lezen, maar ook series en games kwamen voorbij de afgelopen week. Weer genoeg te bespreken dus!

Leesavonturen

Deze week las ik De falling in love montage uit, een mooi queer verhaal waardoor je zin hebt om allemaal dates uit romantische films uit te proberen! Daarbij las ik Dwarsloper, waarin een meisje meeloopt met een klimaatmars naar Brussel. Actueel, een Nederlandse setting en het leest ook nog eens lekker snel weg! Tot slot las ik A Manga Lover’s Tokyo Travel Guide, welke we hadden gekocht bij Nishi Market in Rotterdam. Een informatieboek in stripvorm vol tips rondom geeky plekken in Tokyo. Heel grappig, kleurrijk en het gaf me ook nog een paar tips voor mijn volgende bezoek aan Japan!

Bingewatchavonturen

Naast het lezen keek ik naar de volgende series:

  • De Mol seizoen 9 aflevering 8. Wat een fantastische mol, zelfs als had ik de mol al door bij aflevering 3 (en dan twijfelde ik nog enorm). Ik kan niet wachten op de laatste aflevering!
  • Attack on Titan seizoen 1 episode 11-16. Heerlijk om alles terug te kijken en bepaalde hints te zien.
  • Sailor Moon Crystal episode 7-16. Deze anime heeft een erg snel tempo (aangezien het een remake is), maar het gehalte aan feminisme is wel echt aan de extreem lage kant en Usagi’s gedrag is vaak problematisch… Wel grappig om af te wisselen met heftige afleveringen van Attack on Titan.
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 7.
  • Vikings seizoen 5 episode 5-7.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik ook een paar keer New Pokémon Snap. Wat een geweldige en ontspannende game is dit zeg! Ik ben al richting het einde en mijn vriendin heeft het onderhand al uitgespeeld. Ik hoop het spel snel uit te spelen, want ik kan niet wachten om er een enthousiaste review over te schrijven.

Persoonlijke avonturen

Op de zondag hadden mijn fangirl en ik een kleine date, we gingen namelijk winkelen in de stad. Lunchen bij Sherlock’s Place (met niet het al te beste weer, maar we maakten er het beste van), winkelen bij Nishi Market (een heel schattig Japans/Koreaans geïnspireerde winkel) en de boekhandel, een heerlijk uitje! Verder was ik hard aan het werk en deden we een rustig dagje tijdens de vrije donderdag waarin we wat werkten aan ons appartement. Ook hadden we nog twee keer bezoek van mensen die ons appartement wilden zien, die vonden het erg mooi!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week is er vast weer genoeg te doen, want boeken, series, films en games zijn er genoeg! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.