De wekelijkse avonturen van een Fanboy #262

Het wordt warmer in Nederland, de maatregelen worden langzaamaan versoepeld en onderhand heb ik ook al mijn eerste vaccin binnen, het gaat de goede kant op! De afgelopen week kon ik ook weer aan de slag met mijn fandoms, dus mijn week is goed gevuld.

Leesavonturen

De afgelopen week las ik meerdere boeken. Zo las ik Als de morgen begint, het tweede boek van Laura Diane waarin dit futuristische verhaal wordt afgesloten. Er zit lekker veel spanning in het verhaal, maar hier en daar heb ik toch een paar opmerkingen. Ik ging verder in de My Hero Academia manga en begon aan Ottilie en de Monstermacht.

Bingewatchavonturen

Afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • De Mol seizoen 9 aflevering 9. Wat een prachtige afsluiter!
  • Attack on Titan seizoen 1 episode 17-25.
  • Sailor Moon Crystal episode 17-27.
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 8
  • Make Up Your Mind. Zo’n leuke show, mijn favorieten waren Tygo en Jim! Ik kan niet wachten op nieuwe afleveringen in de toekomst.

Verder keek ik naar het Eurovision Songfestival en naar de film Ferry, die erg leuk was om te zien! Op de vrijdagavond keek ik naar Army of the Dead, een brute zombiefilm vol actie in Las Vegas.

Gameavonturen

Ik speelde New Pokémon Snap uit, nu ga ik alleen nog maar extra foto’s maken om de game compleet uit te spelen. Er is namelijk nog genoeg te doen, maar wat een mooi spel is dit zeg! Het is puur genieten om foto’s te maken en te kijken naar alle Pokémon. Hier ben ik nog wel eventjes zoet mee!

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, aangezien mijn moeder jarig was en dat wilden we even vieren! We maakten met zijn allen een mooie wandeling en daarna kon ik weer een week aan de slag met werken. Ik speelde nog een leuke sessie Dungeons and Dragons met vrienden en had nog veel meetings met collega’s rondom een nieuwe overstap naar een ander systeem. Een drukke bedoening, maar ondertussen genoeg leuks te doen!

Volgende week hebben we een iets langer weekend, dus dan kan ik de rust pakken en veel fandomgerelateerde dingen doen. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.