De wekelijkse avonturen van een Fanboy #263

De afgelopen week is er weer genoeg gebeurd. Nieuwe kansen, veel boeken en andere fandoms die ik kon verkennen. Qua gamen kon ik weinig doen, maar mijn overige werkzaamheden zorgden ervoor dat ik een mooie week had.

Leesavonturen

Ik las eerst het tweede deel van de Ottilie-trilogie uit, maar daarnaast las ik ook binnen een dag Girl 6 uit, het eerste Best of YA XS verhaal van Mirjam Mous. Echt heel spannend, ik kan niet wachten op meer XS-verhalen! Op de zondagavond las ik Knipoog in één keer uit, wat een prachtig boek is dit! Zeer realistisch, emotioneel en met zulke fijne en hartverwarmende personages. Al snel ging ik door met Tokio voor altijd, waarin een meisje erachter komt dat ze de dochter is van de kroonprins van Japan. Deze kon ik op de donderdag uitlezen, ik heb nu weer heimwee naar Japan! Verder begon ik aan het vierde deel van De Magische Apotheek.

Bingewatchavonturen

Het was een vrij rustige serieweek, maar ik heb onder andere hier naar gekeken:

  • Sailor Moon Crystal episode 28-39. Deze serie is nu af, hier zal ik nog wel een keer een recensie over schrijven. Er komt binnenkort een film aan op Netflix en de serie gaat nog verder, maar het is een aparte anime…
  • Attack on Titan OVA 1-3 + seizoen 2 episode 1-4. Erg tof begin van het tweede seizoen, en aangezien ik het voor de tweede keer kijk zie ik allemaal hints die ik eerst niet zag.
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 9.

Uiteraard keken we naar het Songfestival, prima winnaars! IJsland was wel mijn favoriet, mijn vriendin en ik hebben zelfs kaartjes voor het concert van die band volgend jaar in de Melkweg. Op de zondag keken we naar The Woman Behind the Window, een erg spannende en mysterieuze thriller met een onverwachts einde.

Persoonlijke avonturen

Het weekend was lekker lang, dus we gingen vooral veel chillen, wandelen en veel lezen! Doordeweeks was het ook een bijzondere week. Ik had een belangrijk gesprek in Schiphol (hier kan ik voor nu weinig over zeggen, alleen dat het een erg goed gesprek was) en op werk gaan we over op een nieuw systeem, dus iedereen was daar druk in de weer. Daarnaast had ik een training voor werk, waarin ik samen met andere starters problemen besprak op werk, waarbij we elkaar advies gaven. Zo kwamen we allemaal op nieuwe inzichten en kunnen we adviezen meenemen voor op werk!

Een drukke week qua werk, maar ook een week waarin ik wat rust kon nemen. Volgende week komen er weer genoeg leuke dingen aan, dus dan heb ik vast weer genoeg te vertellen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.