De wekelijkse avonturen van een Fanboy #264

We zijn weer een week verder, en er is weer genoeg gebeurd! Veel gelezen, dingen gekeken en genoeg beleefd. De cijfers qua besmettingen worden steeds lager en er gaat steeds meer open, we gaan de goede kant op! Hopelijk kunnen we binnenkort weer lekker veel leuke dagjes uit en weer van veel dingen genieten. Tot die tijd vermaak ik mij wel met mijn fandoms!

Leesavonturen

Op de zondag las ik het vierde deel van De magische apotheek uit, weer een erg spannend en fantasierijk verhaal. Daarna ging ik door met People need a storm van Cindy Paul, die me weer wist te intrigeren met een unieke schrijfstijl. Ik ga al richting het einde! Daarnaast las ik digitaal naar De genezer van Zalindov, ik ben een van de weinige mensen die hem vooraf al mag lezen! Hij komt volgende maand uit met een limited edition, en rond de release vertel ik uiteraard wat ik ervan vond. Daarnaast ging ik vaak Be More Japan lezen, waardoor ik nog meer heimwee krijg naar dit mooie land.

Bingewatchavonturen

Naast het lezen keek ik naar de volgende series:

  • Castlevania seizoen 1 + seizoen 2 episode 1+2
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 10

Verder keek ik naar het eerste deel van de film Sailor Moon Crystal Eternal. De eerste drie seizoenen had ik net uit en dit is het vervolg erop. De animatie is echt stukke beter, maar ik ben nog niet helemaal te spreken over het verhaal. Misschien weet het volgende deel daar verandering in te brengen!

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag was het een prachtige dag, wat heel goed uitkwam. Onze beste vrienden gingen trouwen, en het was een mooie bruiloft! We waren met dertig man en na 8 uur konden we stoppen, maar het was zo’n fijne en rustgevende dag. Daarbij was het geweldig om onze vrienden weer na meer dan tien maanden te zien, ze zagen er zo mooi uit! Verder had ik een hectische week op werk, aangezien we zijn overgestapt naar een nieuw systeem en de dataoverdracht was niet echt perfect. Het is even sleutelen, maar ik kan mij steeds weer mijn weg vinden in het systeem. Verder had ik vorige week een kennismakingsgesprek voor een volgende opdracht voor werk. Helaas heeft het bedrijf besloten de functie intern op te lossen, hoewel ze mij wel graag in dienst wilden nemen. Een beetje jammer, maar de vraag naar interim personeel is groot en ik kom hoe dan ook aan een nieuwe en uitdagende opdracht!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week ga ik nog wat leuke uitjes maken, maar staan er ook genoeg fandoms op de planning. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.