De wekelijkse avonturen van een Fanboy #265

De afgelopen week zat ik alweer niet stil, want naast het werken kwamen er nog verschillende dingen op mijn pad. Boeken, films, series en meer, ik wist mijn week weer met gemak te vullen met allemaal verschillende dingen.

Leesavonturen

Deze week las ik People need a storm uit, wat een cliffhanger heeft dit einde zeg! Verder las ik Voor Yasmin, een Best of YA XS verhaal van Esther Walraven over rouw. Vaak las ik in de avond een paar pagina’s van Be More Japan voor Japanvakantie-inspiratie. Aan het einde van de week begon ik aan het derde deel van Ottilie, ik ben benieuwd hoe deze trilogie gaat aflopen!

Bingewatchavonturen

Naast het lezen, kon ik ook weer een aantal series kijken:

  • Castlevania seizoen 2 episode 3-8 + seizoen 3 episode 1+2. Erg toffe serie, blij dat ik hem nu eindelijk aan het kijken ben!
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 11. Heel tof om te zien hoe Midoriya zich ontwikkelt!
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 2-4.
  • Vikings seizoen 5 episode 8-11. Het blijft er ruig aan toe gaan!
  • The Legend of Korra seizoen 3 episode 1+2. Zo leuk om terug te kijken, ik was zo veel vergeten!

Op de vrijdag keek ik opnieuw naar de film Love Simon, de boekverfilming van Becky Albertalli. Zo fijn om terug te kijken!

Gameavonturen

Op de zaterdag speelde ik nog kort New Pokémon Snap. Ik heb het spel uitgespeeld, maar ben nog flink op zoek naar alle Pokémon die er te vinden zijn. Zo zijn er veel legendarische Pokémon, die wil ik nog gaan vinden! Verder speelde ik nog een potje Jenga met mijn vriendin (zenuwslopend) en speelden we nog Zweeds pesten.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was het erg gezellig. Op de zaterdagmiddag sprak ik met een vriendin af, om in de avond met een goede vriend samen te eten. Op de zondag gingen we op visite bij mijn jarige tante en nichtje, erg gezellig! Vrijwel iedereen was ook gevaccineerd, zo fijn dat nu steeds meer mogelijk is. Verder gaf ik nog een aantal uur bijles, kwam er een hele leuke pride-podcastaflevering online van Hold My Book en ging ik op bezoek bij een potentiële nieuwe opdrachtgever. Het gesprek liep achteraf erg goed en ik ben ook uitgenodigd voor een vervolggesprek! Het is een functie als business controller, iets wat ik ook graag wil doen. We wachten het verder af, maar fijn dat ik al snel een positief antwoord heb! Verder maakten mijn vriendin en ik plannen voor onze vakantie, we hebben genoeg leuke ideeën.

Dit was mijn afgelopen week. Ik ben benieuwd of ik snel aan een nieuwe uitdagende opdracht kom voor werk, en heb nog genoeg leuke fandoms die ik de komende tijd kan verkennen! Ook hebben we bijna vakantie en gaan we daar ook goed gebruiken van maken. Ontspannen, leuke uitjes meemaken en vrienden zien. Dit gaat een mooie zomer worden!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.