De wekelijkse avonturen van een Fanboy #266

De afgelopen week kon ik vooruitkijken naar vakantie, maar tussendoor moest ik mij ook bezig houden met werk en zaten er wat fandoms op de planning die ik ging bekijken. Genoeg te vertellen, want ik ben er vaak op uit geweest.

Leesavonturen

De nieuwe Aniway kwam binnen, dus deze was ik aan het lezen. Verder ging ik aan de slag met het derde deel van Ottilie. Ik ben nog niet onwijs ver, maar ik hoop aankomende week weer het lezen goed op te gaan pakken!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik ook naar een aantal series:

  • Castlevania seizoen 3 episode 3-10 + seizoen 4. Erg goede serie, hier maak ik nog een recensie over!
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 12
  • Loki episode 1+2. Wat een tof begin, ik kan niet wachten op meer!
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 4-12. Zo leuk om het terug te kijken, en wat is het spannend!

Gameavonturen

Op de maandag speelde ik met vrienden Dungeons and Dragons, voor het eerst een keer niet online! We zaten in de tuin van een goede vriend en het was heel fijn om iedereen weer te zien. Het spelen was zo fijn! Zeker als je elkaar ziet, is de samenwerking veel beter en is het heerlijk om elkaar in character te zien. Eindelijk kan het weer, dit gaan we zeker vaker doen!

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik veel sociaal bezig. Op de zaterdag een barbecue met vrienden, en op de zondag had ik een dagje weg met een eerstejaars van mijn dispuut, waarin ik als reünist een dag organiseerde. Een terrasje pakken, de stad in en gamen bij de Gamestate! Doordeweeks had ik een drukke werkweek en had ik twee gesprekken bij een potentiële nieuwe opdracht voor werk, en we boekten onze vakantie. Hier kijken we enorm naar uit, want het is bijna twee jaar geleden dat we langer dan twee dagen weg waren!

Het was een drukke week, maar wel een hele leuke met veel ontwikkelingen. Het is zo fijn dat alles weer een beetje open gaat, want we hebben nu allemaal leuke uitjes voor de boeg! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.