De wekelijkse avonturen van een Fanboy #267

De afgelopen week was ik druk aan het werk, er was zo veel te doen! Gelukkig kon ik naast het bikkelen nog andere leuke dingen doen. Nu alle maatregelen langzaam afnemen is er steeds meer te doen, dus wij genieten volop!

Leesavonturen

Deze week las ik het derde deel van Ottilie uit, een erg mooi einde van een feministische middle grade fantasy! Verder kon ik helaas weinig lezen door werk, maar ik weet zeker dat ik de komende weken weer het lezen goed kan oppakken. Verder las ik nog de nieuwe Aniway, die vol met leuke Japanse tips zat.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar deze series:

  • My Hero Academia seizoen 5 episode 13. Hierna gaat de serie volgens mij vrij intens worden, ik houd mijn hart vast…
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 13-22. Dit seizoen hebben we ook gezien, wat is het toch een legendarische serie. Nu weten we veel antwoorden rondom de titans, en ik kan niet wachten om weer het vierde seizoen te zien.
  • Love Victor seizoen 2 episode 1+2. Yes, het tweede seizoen komt op Disney+! Meer willen weten over deze serie? Check vooral de recente podcast van Hold My Book.
  • Too Hot to Handle seizoen 2 episode 1-4. Weer heel simpele reality tv, maar vermakelijk is het zeker!
  • Loki episode 3. Ook weer een erg goede aflevering, benieuwd naar de rest!
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 7 episode 1-4. Aangezien een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van All Stars in dit seizoen zit en dit ook het eerste seizoen was dat ik keek, besloten we deze weer te kijken.

Verder keek ik met mijn vriendin, neefje en nichtje naar Demon Slayer: Mugen Train, waar je hier een recensie over kan lezen. Op de vrijdag keek ik naar Fatherhood met Kevin Hart op Netflix, een erg ontroerende film over een alleenstaande vader en zijn dochter.

Gameavonturen

Weer speelde we op locatie Dungeons & Dragons, er is zelfs nu een speler bij gekomen! We hebben ontzettend veel lol in Waterdeep, terwijl we mysterieuze zaken oplossen. Ik heb het erg gemist om bij elkaar te zijn en het wordt meteen tien keer zo leuk.

Persoonlijke avonturen

Het weekend was ontzettend lekker. Mijn neefje en nichtje kwamen op de zaterdag naar Rotterdam en we maakten er een leuke dag van door de stad, en op de zondag kwamen onze beste vrienden langs en aten we met hen ook sushi bij Shabu Shabu, heerlijk om weer in een restaurant te kunnen zitten! Doordeweeks werkte ik hard en was ik nog een dagje op kantoor. Ik wacht nog even op nieuws, maar daar hoop ik volgende week meer over te horen. Op naar een nieuwe week met genoeg leuke uitjes!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.