De wekelijkse avonturen van een Fanboy #268

Afgelopen week had ik vakantie, dus we gingen erop uit! We bleven wel in Nederland, maar beleefden een erg leuke week waar nog blogs van gaan verschijnen. Naast de vakantie wist ik ook nog veel te lezen en wist ik op fandomgebied mezelf nog te amuseren.

Leesavonturen

Op leesgebied ging ik erg hard deze week. Zo las ik bij mijn ouders De jongen, de mol, de vos en het paard (prachtig boek!) en de gedichtenbundel Hoe lief ik je heb, en tijdens de vakantie ging ik ook verder. Zo las ik twee volumes van My Hero Academia (deel 6 en 7) en ik las een eind in Helderwitte macht van Cassandra Clare en Wesley Chu.

Gameavonturen

Ik heb een paar keer Ligretto gespeeld, blijft leuk om te doen! Dit spel hebben we uiteindelijk ook voor onszelf gekocht. We willen ook veel meer bordspellen in huis halen, dus als je tips hebt kan je dat zeker laten weten. Door de vakantie was er geen D&D-sessie, maar dat wordt snel weer opgepakt. Ook speelden we op een vakantiebestemming een bijzondere versie van Mens-Erger-Je-Niet waarin je met zes mensen kan spelen. Wij speelden het met drie man, waarbij we elke twee kleuren hadden. Een spel dat oneindig lang door kon gaan!

Persoonlijke avonturen

In het weekend gingen we naar mijn ouders. Lekker chillen en wandelen op het strand! We bezochten nog een goede vriendin en op de maandag konden we op vakantie. Zo verbleven we eerst twee dagen in Amersfoort, toen gingen we Katja (That Blonde Woman) bezoeken in Ter Apel en op de vrijdag verbleven we nog in Groningen (de stad). We hebben heel veel leuke dingen gezien en meegemaakt, dus er zullen binnenkort nog blogs voorbij komen waarin ik alles vertel over leuke winkels en bezienswaardigheden op deze plekken.

Dat was mijn afgelopen week! Door de vakantie zit ik weer vol nieuwe energie. Ik heb zin om creatief aan de slag te gaan met tekenen, maar ik kan ook niet wachten om meer te lezen, te bingewatchen en te gamen. Ik ben weer helemaal opgefrist, dus op naar een nieuwe heerlijke week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.