De wekelijkse avonturen van een Fanboy #269

De afgelopen week was mijn vakantie van een week voorbij, en kon ik weer aan de slag met werk. Gelukkig kon ik tijd vrij maken voor verschillende fandoms, want er komt de laatste tijd genoeg leuks uit.

Leesavonturen

De afgelopen week heb ik ontzettend veel gelezen. Ik las op de zaterdag Helderwitte macht uit, ik heb mij weer erg vermaakt! Ik las daarna in één leessessie het vijfde deel van De magische apotheek, ik ben erg benieuwd naar het zesde deel! Ook las ik nog het achtste deel van de manga My Hero Academia. Verder las ik An atlas of Tolkien, welke ik kocht op vakantie. Je krijgt er zo veel informatie over het verleden van Tolkiens wereld, erg interessant om te lezen!

Bingewatchavonturen

Afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Pokémon Journeys episode 43-48. Nu te zien op Netflix!
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 14
  • Too Hot to Handle seizoen 2 episode 5-10
  • Feel Good seizoen 2. Erg mooi tweede seizoen!
  • Rick & Morty seizoen 5 episode 1-3.
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 7 episode 6-9.
  • Love Victor seizoen 2 episode 4.

Verder gingen we op de vrijdag naar Black Widow in de bioscoop, echt een hele toffe film! Mijn recensie komt er snel aan.

Gameavonturen

Op de maandag speelden we met vrienden bij mij thuis Dungeons & Dragons, weer een erg leuke sessie!

Persoonlijke avonturen

Op de vrijdag waren we klaar met onze vakantie, dus we vertrokken vroeg uit Groningen naar huis. Wat was het toch een lekkere week, hier gaan nog wat blogs over verschijnen! Thuis aangekomen deden we rustig aan, en op de zondag was mijn vader jarig. Die bezochten we en we gingen lekker uit eten. Doordeweeks ging ik mijn opvolger inwerken, want ik hoop binnenkort aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht voor werk. Verder had ik nog een training van mijn werk en hadden mijn fangirl en ik een jubileum, we hebben namelijk 4.5 jaar met elkaar!

Dit waren mijn avonturen van de afgelopen maand. Heb jij nog wat leuks beleefd de afgelopen week? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.