De wekelijkse avonturen van een Fanboy #27

Deze week, het was me er eentje. Ik heb het behoorlijk druk gehad af en toe en heb ook mijzelf rust moeten gunnen. Ik deed veel dingen bij mijn vereniging, maar wist ook nog wat te lezen, te gamen en series te kijken.

 

Zaterdag 5 november

Op de zaterdag had ik een rustig dagje bij mijn ouders. Ik heb het grote deel van de dag veel gestudeerd en lopen bloggen, maar ik heb ook nog de nieuwe aflevering van De Kwis gekeken (hoera, het is terug!). Aangezien ik in de avond wat tijd voor mezelf had, heb ik ook Pokémon Alpha Sapphire uitgespeeld, wat had dat een mooi einde zeg!

Zondag 6 november

Op de zondag deed ik het ook rustig aan, hoewel ik ook flink had gestudeerd deze dag. In de middag haalden we mijn oma op en hebben we bij mijn oom en tante gezeten (en ja, er was chips aanwezig. Deze man genoot). Na het avondeten kon ik het niet laten om nog wat te lezen uit Gravity Falls: Journal 3, nog wat spelen in Pokémon Alpha Sapphire en het kijken van Jeuk en Zondag met Lubach. Vlak voordat ik ging slapen pakte ik snel mijn koffer in, want de volgende dag zou ik weer naar Rotterdam gaan.img_8404

Maandag 7 november

Op de maandag ging ik vroeg naar Rotterdam en bezocht ik mijn college. Na mijn college haalde ik boodschappen en studeerde ik wat. In de avond had ik twee uur lang toetsen voor het vak Finance. Ik was nogal moe na deze toets, maar ik kon het niet laten om even langs de vereniging te gaan en mijn vrienden te zien. Ik was er maar een uurtje en ging daarna snel naar bed, want de dag erna zou best druk worden! Ook ontdekte ik deze dag het YouTube-kanaal Nedernerds. Dit is een flink nerdkoppel die games speelt en pakketjes zoals Pokémonboosters unboxt, onwijs leuk! Neem er zeker even een kijkje en/of abonneer op dit leuke stel (relationshipgoals, met je partner een nerdy YouTube-kanaal starten).

Dinsdag 8 november

Dinsdag begon ik de dag met een practicales voor Statistiek (waarbij ik samen met mijn studiegenootje als één van de eerste klaar was met de sommen). Ik wil het nog niet met zekerheid zeggen, maar volgens mij begin ik Statistiek aardig te snappen. Daarna had ik nog een hoorcollege in Finance en studeerde ik weer toen ik in mijn kamer was. Na het studeren maakte ik een raster voor mijn volgende tekenprojectje, namelijk Evanna Lynch (oftewel de actrice die Luna Lovegood speelt in de Harry Potter-films). Daarna pakte ik mijn tas met daarin De beproevingen van Apollo en ging ik richting Amsterdam, ik ging namelijk naar het concert van Red Hot Chili Peppers!). In mijn blogje van gisteren kan je er alles over lezen (er gebeurden namelijk genoeg gekke dingen). Ik kwam rond twaalf uur thuis (bij mijn ouders huis) en ging toen snel slapen.img_8453

Woensdag 9 november

De woensdag, wat een nare dag, oftewel de dag dat Trump president werd. Op Twitter reageerde iedereen geschokt en zelfs in de trein was het muisstil. Toen ik bij mijn kamer was had ik flink gestudeerd en werd ik nogal uitgeput door het concert van de avond ervoor. Ik had een rustig avondje ingepland (helaas wat plannen af moeten zeggen) en mijn tijd besteed aan het kijken van de laatste afleveringen van Pokémon en het maken van wat blogjes.

Donderdag 10 november

Ik sliep deze dag wat uit om vervolgens snel naar  college toe te gaan. Na mijn college heb ik nog snel met een studiegenootje een opdracht voor statistiek gemaakt en daarna ging ik naar de Primark bij Rotterdam Alexander om te kijken of ze nog wat leuks hebben. Ik had niks gekocht, maar ik ging erna meteen door naar de supermarkt. Thuis aangekomen studeerde ik wat en keek ik de nieuwe aflevering van The Walking Dead. Daarna moest ik door naar mijn vereniging, ik had namelijk een vergadering. Dit duurde iets langer dan ik had verwacht (kwart over 12), dus erna ging ik snel weer terug naar huis om mijn bedje in te duiken…img_8472

Vrijdag 11 oktober

Op de vrijdag ging ik in de ochtend even eropuit. Ik ging naar het winkelcentrum Rotterdam Zuidplein voor wat inkopen. Ik kocht Pokémonsokken bij de Primark, Pokémonkaarten (de nieuwe reeks met oude kaarten) en daarna ging ik door naar het centrum, want ik ging langs de Gamemania om Pokémon te pre-orderen. Daar ontmoette ik Robin die mij herkende van mijn blog! Ik geniet altijd enorm van haar reisverslagen van Japan, dus ik vond het erg leuk om haar te spreken en ik kreeg wat Pokémon-goodies mee! Daarna ging ik langs mijn ouders omdat ik langs de huisarts ging. Daarna weer meteen door naar Rotterdam, ik had namelijk een avondje gepland met mijn commissie van mijn vereniging, een ontzettend gezellige avond!

img_8481

Dit was mijn weekje weer, ik heb genoeg meegemaakt! De volgende week gaat ook weer erg druk worden, want ik heb bijna voor elke dag dingen gepland. Dat gaat wat worden!

Hoe was jouw weekje?

1 reactie

  1. Jesus Joost, wat bezoek je in deze korte tijd toch eigenlijk veel concerten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.