De wekelijkse avonturen van een Fanboy #270

De afgelopen week was er in de wereld een hoop gebeurt, wat nogal vreemd aanvoelde omdat er op persoonlijk gebied wel positief nieuws was. Het nieuws van Peter R. de Vries was verschrikkelijk en ik leef mee met de inwoners van Limburg die hard zijn getroffen door het water. Het voelde daardoor erg gek, want op persoonlijk vlak was ik opgewekt. Een bijzondere week dus.

Leesavonturen

Ik begon aan De keuze van Amar, een tweede deel van een fantasyreeks geïnspireerd door Japan. Ik ben nog niet heel ver, maar daar komt hopelijk snel verandering in!

Bingewatchavonturen

Naast het lezen keek ik naar de volgende series:

  • RuPaul’s Drag Race seizoen 7 episode 10+13.
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 15.
  • Loki episode 4-6. Wat een toffe serie!
  • Atypical seizoen 4. Erg mooi einde van een hartverwarmende serie.
  • Mushoku Tensei seizoen 1 episode 1-5. Aanrader uit de Aniway, dus hiermee ben ik begonnen!
  • My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! seizoen 2 episode 1.
  • Re:Zero seizoen 2 episode 25. Het duurde even, maar ik heb seizoen 2 afgekeken.
  • Love, Victor seizoen 2 episode 5.
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 1-8.

Ik keek ook flink wat films de afgelopen week. Zo keek ik naar Bon Bini Holland (omdat ik erg fan ben van Judeska) op Netflix en wilde mijn fangirl graag Valley Girl met mij kijken. Een leuke muzikale film met 80 vibes, maar waarom was in godsnaam Jake Paul gecast?!? Verder keek ik naar de Fear Street Trilogy op Netflix, hier komt nog een recensie van online!

Gameavonturen

Ik heb weinig games gespeeld de afgelopen tijd, maar qua spellen ging ik met vrienden los tijdens een potje Ligretto. Een spel waarin je snel moet reageren, maar wat ontzettend leuk is om te doen!

Persoonlijke avonturen

Het potje Ligretto speelden we tijdens een gezellig bezoek van vrienden die in de stad waren, en verder deed ik rustig aan in het weekend. Doordeweeks was ik op kantoor en kreeg ik veel te doen, want een bedrijf had interesse in een gesprek met mij voor een nieuwe opdracht. Dinsdag hoorde ik het, woensdag had ik mijn gesprek en donderdag kreeg ik te horen dat ik vanaf september bij ze aan de slag mag! Ik kan gaan werken bij een scholengemeenschap en helpen aan de begroting voor 2022. Erg interessant, dus daar ga ik een aantal maanden aan de slag. Erg veel zin in een nieuwe uitdaging!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week heb ik ook weer een volle agenda, maar heb ik wel genoeg leuks te doen. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.