De wekelijkse avonturen van een Fanboy #271

De afgelopen week ging ik er weer tegenaan. Werken, boeken lezen, series kijken, bloggen en gamen, ik stond niet stil! Lees snel over de fandoms die ik de afgelopen week heb verkend.

Leesavonturen

Deze week las ik verder in De keuze van Amar. Ik ben bijna halverwege en vind de Japanse sfeer erg prettig. Verder las ik net negende deel van My Hero Academia en las ik de twee korte Best of YA XS verhalen De laatste uren van Josephine Donkers en Mijn nacht met Vedder. Tot slot begon ik ook aan Blackout van zes fantastische auteurs!

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • RuPaul’s Drag Race seizoen 13 episode 1-12.
  • RuPaul’s Drag Race Untucked seizoen 13 episode 1-12.
  • Rick & Morty seizoen 5 episode 4
  • Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation seizoen 1 episode 6-11
  • My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom seizoen 2 episode 2
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 16

Gameavonturen

De afgelopen week kwam Pokémon Unite online, een game op de Switch (en uiteindelijk ook op de mobiel) waarin je in een stadium met een groep van vijf tegen een ander team kan strijden. Tot nu toe erg leuk om te spelen! Verder speelde ik op de maandag met vrienden Dungeons and Dragons, een erg leuke sessie!

Persoonlijke avonturen

Op de zondag kwamen twee vrienden langs en gingen we langs de Gamestate bij de Kuip in Rotterdam, heel veel arcade games spelen! Doordeweeks was ik hard aan het werk en sprak ik af en toe af met vrienden. Het was nog een vrij rustige week, maar dat is af en toe ook erg lekker!

Dit was mijn afgelopen week. Hoe was de jouwe?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.