De wekelijkse avonturen van een Fanboy #272

De afgelopen week was ik qua fandoms erg divers bezig. Naast het werken kon ik boeken lezen, series en films kijken, en zelfs nog tekenen en games spelen! Ook waren er een hoop dingen waar ik naar kon uitkijken, dus genoeg beleefd deze week.

Leesavonturen

De afgelopen week las ik verschillende boeken. Zo las ik verder in De keuze van Amar, een fantasyverhaal geïnspireerd door Japan. Ik las het tiende deel van de manga My Hero Academia en las ik De zoete tovenaars 1: Het magische verbond.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • RuPaul’s Drag Race seizoen 13 episode 13-16. Goede winnaar, hoewel twee andere finalisten ook erg goed waren!
  • Love, Death and Robots seizoen 2. Weer erg bijzondere afleveringen, het animatieniveau was erg hoog!
  • Never Have I Ever seizoen 2. Dit was een bingewatch, het keek zo lekker weg!

Verder keek ik naar de film Luca, een prachtige film om Disney+ waar veel betekenis in te vinden is.

Gameavonturen

Deze week heb ik veel kunnen gamen. Zo speelde ik Pokémon Unite, tot nu toe erg vermakelijk en ben nog gemotiveerd om af en toe een potje te spelen. Ook speelde ik de gratis game (voor zowel de Nintendo Switch als iPhone) Sky: Children of the light. Erg mooie game, en er valt genoeg te verzamelen! Ik hoop deze game compleet te maken, hoewel ik nog genoeg gebieden kan ontdekken. Verder speelde ik nog wat New Pokémon Snap, aangezien er dinsdag een gratis update aankomt.

Persoonlijke avonturen

In het weekend gingen we een dagje naar vrienden in Dordrecht, dat was erg gezellig! Doordeweeks was ik één keer op kantoor en had ik voornamelijk werk van collega’s overgenomen, aangezien veel mensen op vakantie zijn. Verder tekende ik met sakura koi producten in het thema van Japan, aangezien dit een actie van een jaar is van Sakura Koi producten waarin elke maand een thema is waarin je prijzen kan winnen. Heerlijk om te experimenteren met watercolour stiften, dit ga ik zeker vaker doen! Tot slot bestelden we nog onze laatste meubels voor ons appartement. Nog even en we hebben alles in huis, is echt alles uitgepakt en kunnen we foto’s maken om te laten zien hoe ons geeky paleisje is geworden!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week gaan we dus nog hard aan de slag met de laatste meubels, dat wordt echt genieten als dat klaar is!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.