De wekelijkse avonturen van een Fanboy #273

De afgelopen week ging ik weer mijn fandoms flink verkennen. Nieuwe boeken, nieuwe series, games spelen en meer, het was een mooie week! Hierdoor heb ik weer genoeg te bespreken, want ik barst van de inspiratie voor blogs waarin ik vele fandoms kan bespreken.

Leesavonturen

De afgelopen week las ik De keuze van Amar uit. Ik ging uiteindelijk heel snel door het verhaal, hoewel ik niet een heel groot fan ben van het verhaal om eerlijk te zijn. Daarna begon ik aan Nu in de bioscoop. De hoofdpersoon vind ik nog wat wisselend, maar dit verhaal is lekker geeky en ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Sexy Beasts seizoen 1. Een leuk concept en toffe grime, maar een misser.
  • The Seven Deadly Sins seizoen 5 episode 5-12
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 18
  • My Next Life as a Villainess seizoen 2 episode 3
  • Rick & Morty seizoen 5 episode 5-7
  • Jujutsu Kaisen seizoen 1 episode 1+2

Qua films ging ik ook goed. Ik keek naar de films Words bubble up like soda pop, een animefilm op Netflix. Heel schattig en zomers, een aanrader! Doordeweeks verplichtte mijn vriendin mij om The Kissing Booth te kijken. Een heel cliché verhaal met een toxic relatie, helemaal niks voor mij. Tot slot gingen we op de vrijdagavond naar de bioscoop voor The Suicide Squad, die geniaal was!

Gameavonturen

De afgelopen week heb ik genoeg op mijn Switch gezeten. Ik speelde veel Pokémon Unite en toen de update van New Pokémon Snap uitkwam heb ik hem meteen gespeeld! Over beide games zal ik nog meer over vertellen de komende tijd. Op de maandag speelde ik ook weer Dungeons & Dragons, voor weer een keer een sessie online.

Persoonlijke avonturen

In het weekend hadden we een actief weekend. Mijn ouders kwamen langs met onze laatste meubels. Wat nieuwe kasten, mooie lampen en een kapstok, zo fijn nu alles staat en af is! Verder had ik een prima werkweek, en hadden mijn vriendin en ik nog een leuk avondje uit naar de bioscoop en de Gamestate.

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week ga ik weer veel lezen, bingewatchen en gamen, genoeg te doen! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.