De wekelijkse avonturen van een Fanboy #274

De afgelopen week gingen we er weer tegenaan. Wel een kleine tegenslag rondom vakantie, maar voor de rest heb ik weer veel leuke dingen gedaan en komt er nog genoeg leuks aan!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik Nu in de bioscoop uit, een aangename verrassing! Daarna kwam Ivelle binnen, die ik meteen ging lezen. Die had ik op de donderdag uit, ik ging er snel doorheen! Verder las ik het twaalfde deel van My Hero Academia, ik hoop de komende tijd nog veel volumes te verzamelen en te lezen. Verder bladerde ik het boek Travel by colour van Lonely Planet door, waarin prachtige foto’s van over de hele wereld te zien zijn.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar deze series:

  • Jujutsu Kaisen seizoen 1 episode 3-14. Erg toffe anime!
  • Love is Blind: After the Altar episode 1-3. Lekker veel drama, en bizar hoe sommige mensen zijn veranderd in de tussentijd.
  • Love Victor seizoen 2 episode 8
  • Eden. Erg mooie korte anime op Netflix!
  • Rick & Morty seizoen 5 episode 8
  • My Next Life As A Villainess seizoen 2 episode 4+5
  • Vikings seizoen 5 episode 12-14

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik vaak Pokémon Unite, ik zit al op level 12! Verder speelde ik ook veel Pokémon Snap, want ik wilde nog mijn Pokédex compleet maken. Ook had ik een stukje Hyrule Warriors gespeeld bij mijn schoonouders, maar ik denk niet dat ik dit spel snel in huis ga halen.

Persoonlijke avonturen

In het weekend gingen mijn vriendin en ik even winkelen in Rotterdam en hadden we een vriendin over de vloer. Ook bezochten we mijn schoonouders en doordeweeks was ik aan het werk. Helaas konden we niet een vakantie naar Londen boeken aangezien het daar code oranje is, maar we hopen er nog wat anders leuks op te verzinnen! Op de vrijdagavond gingen we naar mijn ouders toe, aangezien we wat leuks op de planning hadden staan voor het weekend. Daar vertel ik de volgende keer meer over!

De afgelopen week was lekker rustig, maar daardoor kon ik veel verschillende leuke dingen doen. Volgende week hopen we nieuwe vakantieplannen te maken en wordt het vast weer een mooie week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.