De wekelijkse avonturen van een Fanboy #275

De afgelopen week had ik weer genoeg te doen. Ik las lekker veel, maakte spannende uitjes en keek weer een boel series en films, om daarnaast ook nog te gamen en creatief bezig te zijn. Het leven van een Fanboy is veelzijdig en ik heb altijd weer de energie om aandacht te besteden aan fandoms! Zie hier het overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Deze week was ik druk bezig met het beginnen van verschillende boeken. In het weekend las ik Een bijna eindeloze afstand, een boek dat pijnlijk realistisch is en heel veel emoties bij mij wist op te brengen. Verder begon ik aan Sterrenvlucht van Brandon Sanderson, ik heb meteen mijn liefde voor science-fiction teruggekregen! Ook begon ik met Felix Ever After, een prachtig verhaal over een transjongen en eerste liefde.

Bingewatchavonturen

In de afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Jujutsu Kaisen seizoen 1 episode 15-20
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 19
  • Love Victor seizoen 2 episode 9+10
  • Drag Race Holland seizoen 2 aflevering 1-3
  • What If episode 2

Verder keek ik naar The Proposal, een prima comedy. Hij was vrij grappig (met Ryan Reynolds en Sandra Bullock), maar het was geen fantastische film onder de komedies.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik veel Pokémon Unite, waar je hier een recensie over kan lezen. Op de maandag speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, wat weer erg lachen was. Daarnaast wist ik mijn Pokédex compleet te maken in New Pokémon Snap, hoezee! Ik wil nog wel een paar achievements vrijspelen, maar ik wacht nog met spelen tot er wellicht een nieuwe update aan gaat komen.

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag hadden we een groot avontuur. De vriend van mijn zusje heeft een vliegbrevet en mag in kleine vliegtuigen zitten. Hij nam mijn neefje, mijn vriendin en ik mee op een tochtje boven Nederland. Echt schitterend, en op de terugweg mocht ik zelfs een stukje het vliegtuig besturen! Heel bijzonder om mee te maken. Op de zondag gingen we nog de stad in, had mijn vriendin haar tweede vaccin en werkte ik wisselend op kantoor en thuis. Op de donderdag kwam nog een vriendin bij ons langs om te eten (en veel te kletsen over fandoms), wat erg gezellig was. Nu bereid ik me nog even voor op mijn laatste werkweek bij mijn huidige opdracht, en dan zit het er officieel op!

Dit was mijn afgelopen week. Boeken, series, films, games en bloggen, het lukt me allemaal naast het werken! Volgende week ga ik mijn laatste werkweek meemaken, en dan genieten van een welverdiende vakantie. Daar kijk ik naar uit! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.