De wekelijkse avonturen van een Fanboy #276

De afgelopen week ha ik het lekker druk. Ik had een dagje weg, deed mijn laatste werkzaamheden voor mijn huidige opdracht voor werk en wist ook nog eens lekker veel te lezen. Een prima week zo!

Leesavonturen

Op de zaterdagochtend las ik Sterrenvlucht uit, een fenomenaal science-fiction verhaal waar ik mijn ogen uitkeek. Ik kan niet wachten op meer! De timing kan ook niet beter, want het tweede deel is nu ook uitgekomen. Daarna las ik in het weekend Felix Ever After, een bijzonder, emotioneel en prachtig queer verhaal welke valt onder een van mijn favoriete boeken dit jaar. Ik las al snel Het meisje dat kon vliegen, een leuk verhaal, maar wellicht een tikkeltje chaotisch. Verder las ik het dertiende deel van My Hero Academia en begon ik aan Water, het nieuwe boek van Holly Black.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar deze series:

  • My Hero Academia seizoen 5 episode 20. Nu het verhaal van de villains, zo tof!
  • Jujutsu Kaisen seizoen 1 episode 21-24. Verbazingwekkend goede anime, ik kan niet wachten op het volgende seizoen!
  • What If episode 3.

Ook keek ik naar The Witcher: Nightmare of the Wolf. Een erg toffe animatie als proloog op de populaire serie, en deed mij heel erg denken aan Castlevania! Lekker bloederig, spannend en met mooie plotwendingen.

Gameavonturen

Ik speelde de afgelopen week bij vrienden een ruimteversie van Kolonisten van Catan, een erg leuke alternatieve versie! Toen een vriendin op bezoek kwam speelden we nog wat potjes Ligretto en speelden we New Pokémon Snap en Mario Kart op de Nintendo Switch.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, waarbij ik vrienden opzocht. Op de zondag had ik een verjaardag van een nichtje en ging ik met mijn zusje een dagje naar Den Haag. Lekker winkelen, en spellen spelen in de Gamestate! Achteraf aten we nog lekker sushi. Doordeweeks had ik mijn laatste week bij mijn huidige opdracht, dus ik was wat vaker op kantoor en nam afscheid van collega’s. Het was een leuke tijd, maar nu ga ik door naar een nieuwe uitdaging!

Dit was mijn afgelopen week. Weer een periode afgesloten, nu nog even genieten van mijn vakantie en dan beginnen aan een nieuwe opdracht. Spannend, maar uiteraard ook heel leuk! En, hoe was jouw afgelopen week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.