De wekelijkse avonturen van een Fanboy #277

Deze week hadden mijn fangirl en ik vakantie, en dat gingen we goed vieren! We hebben verschillende plekken bezocht en er een hele mooie week van gemaakt. Er gaan nog meerdere blogs verschijnen over mijn vakantie, maar ik kan alvast in dit wekelijkse overzicht een tipje van de sluier geven.

Leesavonturen

Deze week heb ik buitengewoon veel kunnen lezen. In het weekend las ik Water uit, een fascinerend boek over de faerie van Holly Black. Over dit boek zal nog een speciale week van komen met mijn mede Elfhame-ambassadeurs, want er valt genoeg over deze serie te vertellen! Daarna begon ik aan het derde deel van Enigma, De wereld van de Kraken. Ook een erg bijzonder verhaal, en ik kan niet wachten op het volgende deel! Halverwege de week las ik The Dark Powers of Tolkien, een boek over de duistere figuren van Middle Earth, en tot slot begon ik aan het boek The Gifted, the Talented and Me van William Sutcliffe, een komisch verhaal met een ongemakkelijke hoofdpersoon.

Bingewatchavonturen

Ik heb de afgelopen week door omstandigheden weinig kunnen kijken, ik keek alleen naar de nieuwe aflevering van My Hero Academia (nu My Villain Academia), die ontzettend goed was. Een van de sterkste afleveringen ooit! Verder keken mijn fangirl en ik naar de eerste twee afleveringen van het vijfde seizoen van RuPaul’s Drag Race.

Persoonlijke avonturen

We hadden vakantie, dus daar maakten we goed gebruik van! In het weekend gingen we een dag met familie en de schoonfamilie van mijn zusje naar Texel, aangezien mijn zusje zou gaan skydiven. Dit was helaas niet gelukt door het mindere weer, maar we hebben daardoor wel een gezellige dag gehad met veel terrasjes. Op de zondag werden we thuis gebracht, want we moesten nog snel onze laatste spullen inpakken. Op de maandagochtend vertrokken we met de trein naar Parijs, daar hebben we tot donderdag ons goed vermaakt. Daarna waren we nog in Brussel, waar we twee dagen de stad hebben verkend. Hier gaan nog wat blogs van verschijnen, want we hebben heel veel geeky dingen meegemaakt en zo veel gezien!

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week zouden we eigenlijk naar Londen gaan, maar met code oranje gaan we dat risico niet lopen. In plaats daarvan plannen we gewoon wat leuke dagjes uit, en rusten we lekker uit!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.