De wekelijkse avonturen van een Fanboy #278

De afgelopen week had ik nog een week vakantie, een week die anders ging dan gepland. Oorspronkelijk wilden we een paar dagen naar Londen, maar aangezien het daar code oranje is, leek het ons niet verstandig om erheen te gaan. Dan maar andere leuke dingen doen, want Londen kan nog wel even wachten. We hebben ons erg vermaakt de afgelopen week, dus ik vertel je graag wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Leesavonturen

In het weekend las ik The Dark Powers of Tolkien uit, om vervolgens door te gaan met The Gifted, The Talented and Me. Deze had ik op de maandag uit, en in de avond las ik het viertiende deel van My Hero Academia. Daarna begon ik aan Het oordeel van de wolf van Leigh Bardugo. Een dikke pil, dus daar ben ik wel even zoet mee!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • RuPaul’s Drag Race seizoen 5 episode 4-14. Terechte winnaar!
  • My Hero Academia seizoen 5 episode 22. Weer een fantastische aflevering, het niveau van de anime is echt top!
  • What If episode 3-5. Weer erg bijzondere afleveringen!
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 1-3. Erg toffe serie, te zien op Disney Plus!
  • The Circle seizoen 3 episode 1-4. Ja hoor, het is weer begonnen! Tot nu toe vind ik de deelnemers niet zo pakkend als in het vorige seizoen, maar wellicht wordt het nog leuker.
  • Pokémon Journeys episode 51-61.
  • Drag Race Holland seizoen 2 episode 4.

Ik keek erg veel films de afgelopen week. Ik keek naar Sweet Girl, die een erg sterke verhaallijn had. Op Disney+ keek ik naar Cruella, die fantastische beelden had (ondanks de belabberd greenscreen aan het einde van de film). Ik ging naar de bioscoop voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, welke een van mijn favoriete Marvel-films is geworden. Ik kan niet wachten op meer!

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik heel even Pokémon Unite, maar nu de missies eruit zijn is het wat eentonig geworden. Ik speelde ook weer Pokémon Ultra Sun, aangezien ik deze nog steeds moet uitspelen. Ik ben nu bijna op het einde aangekomen, dus ik maakte veel sprongen vooruit! Verder speelde ik een potje Jenga (die ik won) en speelden we het bordspel Alice’s Garden, erg leuk om te doen!

Persoonlijke avonturen

Zaterdag werd ik wakker in Brussel, het was de laatste tijd van mijn vakantie! We gingen terug naar huis, en hadden een weekend om even bij te komen. Op de maandag hadden we een dagje Amsterdam, inclusief Ripley’s Believe it or Not en meerdere boekhandels. Dinsdag waren we in de stad voor de bioscoop en woensdag bezochten we een grote Amazing Oriental in Rotterdam. Donderdag gingen we naar mijn ouders, waar we op de vrijdag naar Duinrell gingen. Als kind had ik dit pretpark oneindig vaak bezocht, dus het was erg leuk om daar weer heen te gaan. Tussendoor tekende ik nog wat en was ik veel aan het bloggen. Er komen nog genoeg leuke blogs aan, zoals blogs over mijn vakantie in Parijs en Brussel, maar ook de langverwachte Bookshelf Tours van ons appartement.

Dit zijn mijn avonturen van de afgelopen week. Wat heb jij de afgelopen week beleefd? Laat het me weten! Volgende week begin ik aan mijn nieuwe opdracht, spannend maar ook heel tof!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.