De wekelijkse avonturen van een Fanboy #279

De afgelopen week was mijn vakantie voorbij en kon ik beginnen bij een nieuwe opdracht voor werk. Nieuwe collega’s, nieuwe werkzaamheden, een ander kantoor en meer, ik was erg benieuwd hoe het ging worden! Daarnaast had ik nog genoeg zaken rondom fandoms die ik kon behandelen, dus het was weer een enerverende week.

Leesavonturen

Deze week las ik Het oordeel van de wolf, een enorm dikke pil. Aangezien ik twee keer naar kantoor ging, kon ik veel lezen in het openbaar vervoer. Hierdoor had ik het boek aan het eind van de week uit! Ik heb nog genoeg leuke boeken klaar staan, dus hierna ga ik snel verder met andere leuke boeken. Zo eindigde ik de week met een begin in Luna, het vervolg op Gozert.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week had ik de volgende series gezien:

  • My Hero Academia Seizoen 5 episode 23. Jeetje, wat een fantastische afleveringen zijn dit!
  • What if…? episode 6. Weer een bijzondere twist in het Marvel-universum.
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 4.
  • The Circle seizoen 3 episode 5-8. Ik ben nog steeds geen groot fan van dit nieuwe seizoen, maar de nieuwe plotwendingen in het spel zijn leuk bedacht.
  • Rick & Morty seizoen 5 episode 9+10.
  • High-Rise Invasion seizoen 1 episode 1-3. Ik vind de fanservice in deze anime echt misselijkmakend, maar het verhaal zelf is wel erg spannend en interessant.

Gameavonturen

De afgelopen week heb ik veel spellen gespeeld. Zo speelde ik Alice’s Garden, een leuk bordspel waarin je een tuin moet aanleggen en door combinaties punten kan verzamelen. Op de Nintendo Switch speelde ik Pokémon Mystery Dungeons (deze is in de aanbieding bij de Gamemania) en op de Nintendo DS speelde ik Pokémon Ultra Sun. Ik ben al bijna klaar met de main game, dus dat gaat de goede kant op!

Persoonlijke avonturen

In het weekend genoot ik van de laatste vakantiedagen. Op de zaterdag bezochten we een goede vriendin van mij, en hadden we een verjaardag in de avond. Ook op de zondag hadden we een verjaardag, dit keer van mijn oom. Zo fijn dat het nu allemaal weer een beetje kan! Op de maandag had ik mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe opdracht. Het is een erg leuk bedrijf waar ik weer hele andere werkzaamheden heb, en volgens mijn collega’s pak ik alle taken snel op. Op de maandagavond hadden we een leuke Dungeons and Dragons sessie (die vooral erg chaotisch was) en op de donderdag hadden we het eerste live uitje van mijn detacheringsbureau. Klimmen in het klimbos (waarin ik mijn hoogtevrees overwon) en daarna lekker uit eten. Een prima eerste werkweek zo!

Mijn afgelopen week was erg fijn. Ondanks dat mijn vakantie voorbij was, heb ik een leuke nieuwe opdracht en kon ik naast het inwerken nog andere leuke dingen doen. Op naar de volgende week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.