De wekelijkse avonturen van een Fanboy #28

Hoewel ik niet al te veel studiewerk had, had ik wel een hele drukke week. Concerten, toetsen, vergaderingen en evenementen, elke dag had ik wel iets te doen! Zie hier wat ik deze week allemaal heb gedaan.

 

Zaterdag 12 november

Ik werd in de ochtend rustig wakker en keek wat YouTube-filmpjes terwijl ik ontbeet. Daarna ging ik door naar Breda, ik ging namelijk naar het verjaardagsfeestje van Lieke! In de trein las ik weer een stuk uit De beproevingen van Apollo. De verjaardag was heel gezellig en ik heb samen met Lieke twee pakjes Pokémonkaarten geopend (de nieuwe reeks met oude kaarten erin), wat nogal lachen was. Aan het einde van de middag was ik weer thuis, maakte ik eten voor mezelf klaar en keek ik onder het eten de derde afleveringen van Re:Zero, een anime waar ik nog niet snel in kan komen. Misschien als ik eens achter elkaar flink wat afleveringen kijk? Na het eten blogde ik een hoop en las ik De beproevingen van Apollo uit. Daarna besloot ik nog een hoop blogjes te maken, ik werkte flink vooruit!

Zondag 13 november

Op de zondag moest ik eerst in de ochtend en de middag studeren, elke week heb ik namelijk op de maandag een tussentoets. Na het leren ging ik naar Schiedam, ik had namelijk een vergadering bij iemand van mijn vereniging thuis. We aten gigantische pizza’s en hadden veel plannen gemaakt voor het feest wat we organiseren. Eenmaal thuis aangekomen speelde ik nog wat Pokemon Trading Card Game Online en maakte ik wat onverwachte plannen voor de dag erna. Voordat ik ging slapen begon ik met De Viruscode, de tweede proloog van de Labyrintrenner, een boek waar ik al veel antwoorden krijg over het verleden van Thomas.

Maandag 14 november

Maandagochtend besloot ik dat ik niet naar college ging om nog flink te leren voor de toets van die avond. Daarna ging ik naar de stad, ik had namelijk afgesproken met een vriendin om even langs wat winkels te gaan (uiteraard de boekhandel en de Gamemania, waar ik Pokémon Yellow kocht!). Ook bezochten we een Japanse/Chinese supermarkt met heel veel Aziatische snoepjes, ik weet al waar ik wat boodschappen ga doen als ik wat geld heb… Toen ik weer op de terugreis was, deed ik meteen boodschappen met mijn huisgenootje en leerde ik weer voor mijn toets. In de avond was mijn toets en hij ging best goed! Daarna at ik met huisgenootjes, blogde ik wat en begon ik met het spelen van Pokémon Yellow. Het is echt een nostalgisch spel en als afsluiter blogde ik nog wat en las ik weer een stuk uit De Viruscode voordat ik ging slapen.

Dinsdag 15 november

Elke dinsdag heb ik om 9 uur mijn practica in statistiek. Dit was een hele korte les, binnen drie kwartier waren we gewoon klaar met het college! Daarna ging ik naar huis en ruimde ik mijn kamer wat op (en speelde ik ook Pokémon TCG Online). In de middag ging ik richting Amsterdam om Sanne te zien, we gingen namelijk even de stad in voordat we naar het concert van Twenty One Pilots zouden gaan. Hierbij gingen we langs bij de nicht van Sanne die in een bakkerij werkt (waar we heerlijke sauzijnenbroodjes kregen) en we gingen nog langs genoeg boekhandels. Rond half 6 gingen we in de rij staan van Twenty One Pilots en in de avond gingen we dus los! Achteraf ging ik met Anne naar mijn kamer in Rotterdam, maar door vertraging met de trein mistten we onze laatste metro. Gelukkig wilde mijn huisgenootje ons ophalen met zijn auto, de held van de avond!img_8577

Woensdag 16 november

Op de woensdag had ik eerst college en daarna ging ik samen met mijn huisgenootje naar Amsterdam, ik ging namelijk naar nog een concert! Eerst bezochten we wat winkels in Amsterdam (waar ik bij de American Book Center drie boeken kocht van wat boekenbonnen die ik kreeg voor mijn verjaardag) om vervolgens naar de Ziggo Dome te gaan voor Bastille. Het was een heel vet concert (binnenkort vertel ik er meer over) en achteraf hadden we veel vertraging met de trein. Gelukkig kon ons huisgenootje ons voor de tweede keer ophalen! Thuis ging ik snel mijn bed in, ik was volledig gesloopt…img_8709

Donderdag 17 november

Donderdag begon ik de dag met een hoorcollege, om vervolgens thuis nog andere hoorcolleges door te kijken en opgaven te maken (met Rick & Morty op de achtergrond). Voor het eten keek ik samen met drie huisgenootjes de film Pokémon Hoopa (die echt belachelijk dom was). Ik at samen met huisgenootjes en daarna ging ik naar een vergadering van mijn commissie (waar ik zeiknat aankwam, heerlijk die regen…). Het was een lange vergadering omdat we allemaal stukken in het magazine van onze vereniging gingen controleren, maar het was wel ontzettend nuttig. Thuis aangekomen waren al mijn huisgenootjes er (wat niet vaak voorkomt), dus hadden we een gezellig avondje met elkaar.

Vrijdag 18 november

Het einde van de week, tijd om weer terug naar mijn ouders te gaan! Ik had al mijn spullen ingepakt, dus ik kom meteen naar huis. Thuis aangekomen zag ik dat we een nieuwe vloer hadden en in de middag ging ik naar de huisarts omdat ik nog wat aan het hoesten was. Ook zag ik dat ik in de Trouw werd genoemd in een artikel over Harry Potter samen met Eline. Ik vind het jammer dat er een paar dingen zijn verdraaid in de krant, maar toch erg leuk dat ik mijn zegje kon doen! Tussendoor speelde ik nog een stukje in Pokémon Yellow en keek ik opnieuw de eerste aflevering van Sherlock. In de middag ging ik met mijn zusje naar Leiden om daar de winkels af te struinen en om naar de bioscoop te gaan (een laat verjaardagscadeautje voor haar). We bezochten ook de MacDonalds en namen een Pokémon Happy Meal, want we zijn natuurlijk ontzettend volwassen… In de bioscoop keken we naar Fantastic Beasts and Where to Find Them, waar mijn recensie snel van zal verschijnen. We gingen erna weer terug naar huis, deden nog een kopje thee en daarna ging ik door naar de boekhandel Wagner in Sassenheim voor een Harry Potter-avond, waar binnenkort ook een blogje over zal verschijnen. Eenmaal thuis aangekomen plofte ik snel in mijn bed…

img_8710

Een hele drukke week, maar wel een hele leuke. Ik zat zeker niet stil heb ook weer genoeg om over te bloggen.

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.