De wekelijkse avonturen van een Fanboy #280

De afgelopen week ging ik er weer tegenaan. Ik ben begonnen bij mijn nieuwe opdracht voor werk, dus ik kon weer verder met inwerken en nieuwe collega’s ontmoeten. Daarnaast heb ik mij nog ondergedompeld in de fandoms, dus er is weer genoeg om te bespreken!

Leesavonturen

Op de zaterdag ging ik heel snel door Luna heen, ik had hem gewoon binnen een dag uit! Daarna begon ik aan Sex Education: De Roadtrip. Deze las ik ook zo snel uit, dus het leestempo zat er goed in. Daarna las ik de manga van Pokémon Mystery Dungeon en deel 15 van My Hero Academia.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar deze series:

  • High-Rise Invasion seizoen 1 episode 4-12. Jammer van de fanservice, maar het verhaal zelf is erg spannend en ik ben erg benieuwd naar een tweede seizoen.
  • Sex Education seizoen 3. Weer een prachtig en fantastisch seizoen!
  • Squid Game seizoen 1. Wat een waanzinnig goede serie, zo spannend! Ik hoop dat er een tweede seizoen gaat komen.
  • Q-Force seizoen 1 episode 1-3. Af en toe niet heel grappig en de queer stereotypen vliegen je om de oren, maar het is wel vermakelijk.
  • The Circle seizoen 3 episode 9-12. Nog steeds niet mijn favoriete seizoen, maar ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen.
  • What if…? episode 7. Een erg hilarische aflevering, een van mijn favorieten!
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 5. Het verhaal wordt steeds mysterieuzer, dus ik ga wekelijks meteen kijken als er een nieuwe aflevering verschijnt.

Gameavonturen

De afgelopen week ging ik verder in Pokémon Mystery Dungeon voor op de Switch. Ik kom al aardig vooruit en tot nu toe is het erg leuk om te doen, hoewel die dungeons op zijn tijd wat eentonig kunnen worden. Ook heb ik op de maandagavond weer Dungeons & Dragons gespeeld met vrienden, een sessie vol actie waarin we veel verder zijn gekomen in het verhaal. Ik kan niet wachten op de volgende sessie!

Persoonlijke avonturen

Na een rustig weekend kon ik weer aan de slag bij mijn nieuwe opdracht. Ik leer steeds meer collega’s kennen en kan steeds meer taken op mij nemen, en ook taken die ik bij mijn vorige opdracht niet had. Wat meer uitdaging en diverse dingen op te doen, dat voelt goed! Verder had ik ook een evaluatiegesprek bij mijn werk voor het afgelopen jaar. Ik heb een positieve beoordeling gekregen, dus dat is erg fijn. Zo kan ik weer gemotiveerd verder aan het werk, en kan ik tussendoor nog aan de slag met de trainingen die ik vanuit mijn werk krijg. Zo sluit ik de week prettig af!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week heb ik nog een uitje gepland staan, en hoop ik weer veel fandoms te ervaren. Mijn to do lijst is nooit leeg, dus ik ga er aankomende week weer tegenaan! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.