De wekelijkse avonturen van een Fanboy #281

De afgelopen week kreeg ik steeds meer werkzaamheden voor mijn werk, en kon ik ernaast nog genoeg kijken, lezen en gamen. Ook had ik nog wat uitjes ingepland voor het weekend, dus mijn week was weer goed gevuld.

Leesavonturen

De afgelopen week was ik voornamelijk bezig met Sterrenzicht, het vervolg op Sterrenvlucht. Wat geniet ik toch van dit verhaal! Het is spannend, heeft een hele bijzondere worldbuilding vol unieke wezens en de schrijfstijl is werkelijk waar briljant. Dit boek had ik aan het einde van de week uit, en toen kon ik beginnen met het derde deel van de Contender-serie. Erg benieuwd hoe deze serie van Taran Matharu gaat aflopen! Verder begon ik aan Toren van de Dageraad, het zesde deel van De Glazen Troon-serie. Ik wil zo graag weten hoe deze serie eindigt, dus ik ga weer verder met deze fantastische boekenreeks.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Q-Force seizoen 1 episode 5-10. Veel leuker dan ik had verwacht, maar ik heb er wel nog wat dingen op aan te merken.
  • The Circle seizoen 3 episode 13. Helaas niet de persoon waarvan ik hoopte dat die zou winnen.
  • What if…? episode 8. Wauw, ik had niet verwacht dat de serie toch nog een bijzondere verhaallijn in zou stappen! Ik ben erg benieuwd naar de laatste aflevering van deze serie.
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 6.
  • Seven Deadly Sins seizoen 5 episode 13+14. Hoe ze het grote probleem spontaan hadden opgelost is echt van de zotte…

Verder zag ik inde bioscoop Free Guy, net voordat hij verscheen op Disney+. Toch ben ik blij dat ik hem in de bioscoop heb gezien, want hij heeft zo veel indruk op mij gemaakt! Op de vrijdagavond keek ik een van de slechtste films ooit, namelijk Z-O-M-B-I-E-S 2, die nog erger is dan de vorige film.

Gameavonturen

Op de maandag speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden. We zijn erg ver gekomen met ons avontuur, maar echt de rust vinden komt er niet echt. Onze DM heeft genoeg avonturen voor ons in petto! Verder speelde ik nog wat Pokémon Mystery Dungeon DX.

Persoonlijke avonturen

In het weekend brachten we met goede vrienden een bezoekje aan Westfield Mall, het nieuwe winkelcentrum in Leidschendam. Echt een prachtig winkelcentrum met genoeg leuks om te doen! Op de zondag kwamen twee andere vrienden langs in Rotterdam om ons appartement te zien, en doordeweeks kon ik lekker aan de slag op werk. Dinsdag ging ik nog met mijn fangirl eten bij La Cubanita (ze hebben wat nieuwe gerechten) en op de donderdag had ik nog een training op werk die de hele dag duurde.

De afgelopen week kon ik genoeg doen, en aankomende week staat mijn agenda totaal niet stil. En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Klinkt als een goeie week! Doen jullie een Dungeons and Dragons campaign die uit een boek komt of heeft de DM deze zelf gemaakt? Ben erg benieuwd naar jullie verhaal EN jouw karakter. 😉

    1. Ja! We spelen nu de Waterdeep-campaign en ik speel zelf een kleine gnome druid (circle of wildfire) die van zijn vader op pad moet om het tomaten- en komkommerbedrijf uit te breiden in Waterdeep. Heel bedweterig met een liefde voor vuur, en dat in een stad waar brand zwaar bestraft wordt… :’) Echt hilarisch om te spelen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.