De wekelijkse avonturen van een Fanboy #282

In mijn wekelijkse overzichten ben ik altijd verbaasd over het feit hoeveel ik wel niet kan kijken, lezen en gamen in een week. Naast mijn werk heb ik genoeg te doen, en het gaat nooit gebeuren dat ik niks te doen heb! Ook deze week had ik weer genoeg fandoms om te verkennen, dus het was weer een prima week.

Leesavonturen

De Overwinnaar, het derde deel van de Contender-serie, had ik de afgelopen week gelezen. Een aardig slotdeel, maar ik moet nog even nadenken wat ik er precies van vond. Ik las ook verder in Toren van de dageraad, en hoewel de perspectieven in dit boek niet mijn favoriet, vind ik het wel fijn om te lezen. Verder begon ik aan Zeis, en tot nu toe is het een fantastisch verhaal!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • To Your Eternity seizoen 1 episode 1-11. Emotionele anime en nog best intrigerend ook, dus ik kijk graag verder.
  • The Seven Deadly Sins seizoen 5 episode 15-20. Tot nu boeit de anime mij weinig meer, maar ik kijk nog wel verder.
  • Only Murder in the Building seizoen 1 episode 7. Wat wordt het verhaal nu spannend! En ook erg tof dat het een stille aflevering is, zoiets maak je niet vaak mee.
  • What if…? episode 9. Mooie afsluiter van deze serie!

Ook had ik nog films gezien. Zo keek ik naar Ready Or Not, waarin een pasgetrouwde bruid bij haar schoonfamilie een avond verstoppertje moet spelen. Haar schoonfamilie wil haar alleen voor de ochtend vinden, en als ze haar vinden zullen ze haar vermoorden… Een spannende film, en een aparte plottwist aan het einde. Verder keek ik naar Alita Battle Angel, die is nu te zien op Disney+. Een erg mooie film, en ik hoop dat Disney de franchise gaat oppakken voor een vervolg.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik Pokémon Mystery Dungeon DX, en ook pakte ik Pokémon Unite weer op. Er is een update met nieuwe items en missies, en Sylveon is nu te spelen. Dat is een van mijn favoriete Pokémon, dus die haalde ik meteen. De game is niet bepaald beter geworden, maar af en toe speel ik weer een potje.

Persoonlijke avonturen

Ik had een lekker rustig weekend, waarbij ik veel kon bloggen. Doordeweeks speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, had ik een reünie met een goede vriend die ik de afgelopen tijd niet had gezien en op de vrijdag had ik een feestje in Leiden van een goede vriendin van mijn oude theatersportvereniging. Zo leuk om iedereen weer te zien!

Dit was mijn afgelopen week, en aankomende week gaat er weer genoeg gebeuren. Verjaardagen en een uitje naar een stad in Nederland met mijn werk, ik kijk naar veel dingen uit! En, hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.