De wekelijkse avonturen van een Fanboy #283

Een nieuwe week is weer voorbij, een week waarin er weer genoeg gebeurde. Werk, boeken, bingewatchen en nog een leuk uitje naar Maastricht, ik beleefde weer genoeg!

Leesavonturen

In het weekend las ik Zeis uit, een fantastisch verhaal over een lugubere wereld waarin mensen onsterfelijk zijn, maar er Zeisen bestaan die de mensheid qua aantallen in toom moet houden… Zo spannend, veel plotwendingen en ijzersterke personages. Echt een van mijn favoriete boeken van 2021! Daarna las ik Vleugels van Vuur, het eerste deel in een serie over draken. Erg leuk avontuur, en ik kan niet wachten om het vervolg te lezen! Ook las ik het zeventiende deel van My Hero Academia (ik moet snel het vervolg kopen, want wat eindigt het spannend!) en de twee volumes van Pokémon Adventures Heartgold & Soulsilver. Leuk om weer avonturen te beleven met oude bekende personages! Op de donderdag begon ik aan Een intens gelukkig gevoel, die ik op dezelfde dag uit had. De dag erna begon ik aan Dochter van de diepzee van Rick Riordan. Mooi om weer een origineel verhaal van hem te lezen!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar films en series, zo hier een lijst van de series die ik keek:

  • To Your Eternity seizoen 1 episode 12-14.
  • The Seven Deadly Sins seizoen 5 episode 21-24. Teleurstellend einde van een veelbelovende anime, het was zo afgeraffeld en vreemd aan het einde!
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 8.
  • Pretty Smart seizoen 1. Grappige sitcom om lekker weg te kijken!

Ook zag ik erg veel films. Zo keek ik naar Pokémon The Movie: Secrets of the Jungle, welke rechtstreeks op Netflix verscheen. Een stuk leuker dan de gemiddelde Pokémonfilm! Met vrienden keken we voor de lol naar LOL Surprise the movie (afschuwelijk), en naar Dora and the Lost City of Gold. Grappig om Dora te zien opgroeien, maar ik vond de film jammer genoeg erg tenenkrommend. Doordeweeks keek ik naar The Seven Deadly Sins: Cursed by Light, een afsluitende film van de anime. Een prima film, maar door het belabberde einde van de serie deed het mij niet heel veel.

Gameavonturen

Qua gamen was het vrij rustig. Ik speelde nog wat Pokémon Unite en Pokémon Mystery Dungeon DX, maar daar bleef het voor deze week even bij.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was mijn zusje jarig, dus dat gingen we vieren. Familie op bezoek, en in de avond lekker uit eten! Op de zondag deden we rustig aan, en doordeweeks had ik het druk op werk. Op de donderdag was ik al klaar met de werkweek, want donderdag ging ik met het detacheringsbureau waar ik werkzaam ben naar Maastricht. Daar eerst overnachten, en vervolgens op de vrijdag een training volgen in Maastricht, met achteraf nog een rondleiding door de stad. Erg leuk georganiseerd, en zo leerde ik mijn mede-trainees nog beter kennen!

Dit waren mijn avonturen van de afgelopen week. Hoewel het wat druk was op werk, kon ik gelukkig veel ontspannen met boeken, films, series en meer. Volgende week heb ik ook weer genoeg dingen op de planning staan, zoals weer een verjaardag en meer! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.