De wekelijkse avonturen van een Fanboy #284

De afgelopen week heb ik een erg prettige week gehad. Een feestje, een rustige werkweek en veel fandoms te bespreken, ik kwam mijn week met gemak door!

Leesavonturen

Op de zaterdag las ik Sex Education: Eerste hulp bij het leven, een boek vol uitleg over gender, seksualiteit, seks, verliefdheid en meer. Dit zou gelezen moeten worden door alle jongeren, want het is zo veel duidelijker en beter dan de seksuele voorlichting die wordt gegeven op de middelbare school! Ik las ook verder in Dochter van de diepzee, die ik ook snel uitlas. Verder las ik verder in Toren van de Dageraad van Sarah J. Maas en las ik nog een oud reisboek over Japan.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • You seizoen 3. Geen geweldig seizoen, maar het wist mij wel te amuseren.
  • My Next life as a Villainness seizoen 2 episode 6+7
  • To Your Eternity seizoen 1 episode 14-19
  • Only Murders in the Building seizoen 1 episode 9+10. Mooie afsluiter, ik kan niet wachten op een tweede seizoen!
  • Sex Education seizoen 2 + seizoen 3 episode 1-5. Mijn fangirl kijkt de serie voor het eerst, en ik kijk lekker mee hoewel ik de serie al heb gezien. Het blijft mooi!

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, maar pakte ik ook weer Pokémon Unite op doordat het spel een Halloween-update heeft. Verder heb ik de Shiny Zamazenta gehaal voor Pokémon Shield, die te halen is bij de Gamemania! Ook speelde ik weer wat Sword Art Online: Hollow Realization. Ik moet nog even wennen aan het systeem, maar langzaamaan begin ik de smaak te pakken te krijgen.

Persoonlijke avonturen

In het weekend had ik een verjaardag van mijn tante, die 60 was geworden (anderhalf jaar geleden). Nu kon ze het eindelijk in een zaal vieren met vrienden en familie, het was erg gezellig! We hadden een high tea en hadden nog een stukje voorbereid voor mijn tante, waar ze erg om moest lachen. Doordeweeks had ik een rustige werkweek, aangezien de scholengemeenschap waar ik momenteel bij werk herfstvakantie heeft. Weinig contact met collega’s dus, maar daarnaast kon ik wel wat kleine klusjes doen.

Deze week was lekker rustig, en ik kon genieten van boeken, series, games en meer. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.