De wekelijkse avonturen van een Fanboy #285

De afgelopen week kon ik weer harder aan de slag met werk, want mijn collega’s waren terug van hun herfstvakantie. Weer veel kunnen doen, maar tussendoor heb ik weer genoeg beleefd! Zie hier de avonturen van de afgelopen week.

Leesavonturen

In het weekend las ik het tweede deel van Heartstopper, die ontzettend mooi was. Doordeweeks had ik ook veel gelezen. Zo las ik Leger van Schaduw & Storm, het tweede deel van Lara Polaris. Daarbij las ik Een Batpig Boek 1 Een big vliegt uit van Rob Harrell, die je misschien ook kent van Knipoog. Verder las ik Sint zit vast!, een nieuw avontuur van de dappere ridster van Janneke Schotveld. Daarnaast heb ik volume 18 gelezen van My Hero Academia en las ik verder in Toren van de Dageraad van Sarah J. Maas.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar deze series:

  • Cowboy Bebop seizoen 1 episode 1. Als voorbereiding op de live action serie!
  • The Office US seizoen 1. Te zien op Netflix, ondanks wat grappen die nu niet meer kunnen wel geinig.
  • A Tale Dark & Grimm seizoen 1 episode 1+2. Naar mijn idee geen geslaagde serie, maar misschien wordt het later beter.

Gameavonturen

Ik speelde de afgelopen week veel Pokémon Unite, maar ik had ook mijn Pokédex completer gemaakt in Pokémon Shield. Ook speelde ik weer wat Sword Art Online: Hollow Realization. Naast het gamen had ik nog een spellenavond met vrienden. We speelden Ligretto, maar het grotendeel van de avond speelden we Betrayal at House on the Hill, een heel tof spel waar ik erg van genoten heb.

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag ging ik met mijn fangirl een dagje naar Den Haag. Even kijken naar de vestiging van haar werk, maar ook langs de Gamestate en een hoop shoppen! Verder aten we bij Tokyo Taiyaki Story, waar we lekkere taiyaki en okonomiyaki aten. In de avond kwam een goede vriend bij ons eten, wat erg gezellig was. Op de zondag kwam mijn zusje, haar vriend en wat neefjes en nichtjes langs voor een dagje Rotterdam. We gingen langs de Gamestate bij de Kuip, bowlen en uit eten, erg gezellig! Doordeweeks kon ik veel werken, had ik nog de griepprik en kon ik voorbereidingen treffen voor mijn verjaardag, want die is namelijk vandaag!

De afgelopen week vloog weer voorbij, want dat gebeurt altijd als je lekker veel te doen hebt! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.