De wekelijkse avonturen van een Fanboy #286

De afgelopen week was het een week vol werkzaamheden, maar wel eentje waar ik erg van genoten heb! Genoeg gelezen, gespeeld, gezien en gedaan. Daarbij was ik in het weekend jarig, dus toen heb ik ook genoeg beleefd. Alweer een prima week dus!

Leesavonturen

In de afgelopen week las ik Stelsel onbekend, een hele toffe thriller die zich afspeelt in de ruimte. Verder had ik nog genoeg andere boeken gelezen. Zo las ik Boy Queen, over een jongen die begint aan drag. Verder kreeg ik graphic novels voor mijn verjaardag, zoals The Dragon Prince Through The Moon, Toph Beifong’s Metalbending Academy en Suki Alone. Hele goede strips, ik krijg weer helemaal zin om The Dragon Prince en Avatar te rewatchen!

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • Blue period seizoen 1 episode 1+2.
  • The Office US seizoen 2 episode 1-4.

Verder keek ik nog op mijn verjaardag naar Army of Thieves en Vivo, beide twee verschillende maar erg toffe films.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik veel bordspellen, zoals Exploding Minions en Tokaido. Daarnaast heb ik ook nog Mario Kart op de Switch gespeeld, en deed ik ook weer Pokémon Unite. Doordeweeks hadden we onze laatste sessie met Dungeons and Dragons, waarin we allemaal overleefden! Op de donderdag had ik ook een avond waarin we het horror rollenspel Ten Candles speelden, wat erg gaaf was om te doen.

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag kwamen onze beste vrienden langs om mijn verjaardag te vieren. Eerst met z’n allen een high tea houden bij Nishi Market, vervolgens wat gamen bij de Gamestate en nog bowlen met z’n allen, waarin ik eindelijk prima speelde met een record van 100 punten. Achteraf nog bij ons eten en spellen spelen, erg gezellig! Op de zondag (mijn verjaardag) kwam familie langs voor bezoek, en hadden we een gezellige middag met iedereen. Doordeweeks was ik hard aan het werk en kreeg ik te horen dat mijn opdracht met drie maanden wordt verlengd, heel leuk dat ik wat langer mag blijven! Ik heb het namelijk erg naar mijn zin en krijg genoeg verschillende werkzaamheden om te doen, en iedereen is blij met mijn hulp. Zo ga ik met nog meer plezier aan het werk!

Wat een heerlijke feestelijke week, op naar de volgende week! Er komt nog een haul aan met al mijn cadeautjes, bedankt iedereen voor de gezelligheid en de felicitaties. Ik heb ervan genoten!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.