De wekelijkse avonturen van een Fanboy #288

De afgelopen week was een veel met een beetje spanning, aangezien het in het begin nog de vraag was of Dutch Comic Con door zou gaan. We bleven duimen, maar de uiteindelijke beslissing is wel verstandig. Daarnaast heb ik nog wat leuke uitjes gehad en wat gelezen en gezien, dus er valt weer genoeg te bespreken!

Leesavonturen

Ik begon de week met het lezen van het twintigste deel van My Hero Academia. Ik zit nu rond het einde van seizoen 4, ik kom al aardig in de buurt waar de anime nu is! Verder las ik het dertiende deel van de light novel serie van Sword Art Online, las ik verder in Twilight en Toren van de Dageraad.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Blue Period seizoen 1 episode 5
  • The Office seizoen 2 episode 15-20
  • Arcane seizoen 1 episode 4-6
  • Tiger King seizoen 2. Het wordt alleen maar gekker met deze documentaire…

Naast series keek ik ook naar verschillende films. Zo keek ik naar James Bond: No Time to Die in de bioscoop. Beter dan ik had verwacht, maar dat extreme was iets te onrealistisch. Verder keek ik naar Spiderman 1 en 2, ter voorbereiding op de nieuwe film.

Gameavonturen

Op de zaterdag speelde ik de nieuwe Mario Party game op de Switch, hij is echt heel leuk! Stukke beter dan de vorige game, en veel oude games kan je hierop spelen. Op de vrijdag kwam Pokémon Brilliant Diamond uit, dus daar begon ik ook mee. Ik heb een Piplup gekozen, en ben erg benieuwd naar de veranderingen ten opzichte van de nieuwe games!

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, en bezocht ik nog een goede vriendin en had ik op de zaterdagavond een avondje met mijn vader, oom, neef en zwager. Erg gezellig! Op de zondag hadden we een filmmiddag bij mijn nichtje, en doordeweeks kon ik weer aan het werk. Jammer genoeg kregen we te horen dat Dutch Comic Con weer wordt verplaatst, maar het is wel een verstandige keuze. Dan maar andere leuke plannen bedenken voor het weekend! Verder had ik op de woensdagavond een etentje op een pannenkoekenboot met mijn dispuut, waarbij we onbeperkt pannenkoeken konden eten.

Dit was mijn afgelopen week. De komende weken zullen doordeweeks wel wat rustiger worden, maar in de weekenden hebben we nog genoeg kleine uitjes om onszelf te vermaken. En, hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.