De wekelijkse avonturen van een Fanboy #289

De afgelopen week kon ik weer genoeg beleven met mijn fandoms. Boeken, series, films en opvallend veel games en bordspellen, ik kom de winter wel door! Er is genoeg te vertellen over de afgelopen week, want ik raak nooit uitgekeken op mijn fandoms!

Leesavonturen

Deze week had ik veel gelezen. Zo las ik Toren van de dageraad uit, nog maar een boek te gaan en dan heb ik De Glazen Troon-serie uit! Ook las ik het eerste deel van Demon Slayer, aangezien ik de manga box heb gekocht. Daarnaast ben ik Twilight aan het herlezen, aangezien we met Hold my Book deze YA-klassieker gaan bespreken. Ik kan niet wachten om onze bevindingen te vertellen, dat wordt lachen!

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • Arcane seizoen 1 episode 7-9. Wat een geweldige serie, ik kan niet wachten op het tweede seizoen!
  • The Office seizoen 3 episode 3-5.
  • To Your Eternity seizoen 1 episode 20.

Qua films keek ik naar Jungle Cruise, die iets te warrig was dan ik had verwacht. Ik keek daarnaast met een half oog mee naar The Princess Switch 3, lekker een tenenkrommende kerstfilm!

Gameavonturen

Deze week speelde ik Pokémon Brilliant Diamond op de Nintendo Switch. Een leuke remake, ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen er zullen zijn ten opzichte van de originele games. Ik heb ook een nieuwe laptop, dus die heb ik uitgeprobeerd door Genshin Impact te spelen. Wat een fantastische game is dit zeg, en gewoon gratis te spelen! Ik vermaak me er enorm mee, dus dit ga ik de komende tijd nog wel spelen. In het weekend en ook doordeweeks speelde ik nog bordspellen, zoals Ligretto, Alice’s Garden, Exploding Minions en Disney Villainous. Wie weet dat ik in de toekomst nog recensies ga maken van verschillende bordspellen, want ik beleef er zo veel plezier aan!

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag zouden we Dutch Comic Con hebben, maar helaas is dat verschoven naar maart. Dan maar de verjaardag vieren van mijn fangirl! Mijn familie kwam langs in de middag, en onze beste vrienden kwamen in de avond langs voor een spellenavond en Mexicaans eten. Heel gezellig, ondanks de maatregelen maakten we er een feestje van! Zondag kwam mijn nieuwe laptop binnen, dus ik was druk bezig met het installeren van programma’s en het inloggen op verschillende sites (een enorm karwei!). Doordeweeks kon ik thuis werken, aangezien weinig mensen op kantoor mogen komen. Hierdoor was de week iets rustiger dan verwacht, maar op de vrijdag had ik wel een uitje. Mijn vader en ik gingen naar de voorstelling van Aaf Brandt Corstius, erg leuk om mee te maken!

Dat was het voor deze week. Volgende week heb ik nog weinig op de planning staan, maar ik vermoed dat ik nog genoeg op mijn bord ga krijgen! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.