De wekelijkse avonturen van een Fanboy #290

De afgelopen week deed ik wat rustig aan. Ik werk momenteel fulltime thuis door de maatregelen, maar daardoor kan ik wel vele andere dingen doen. Mijn fandoms hebben weer flink wat aandacht gehad deze week, dus ik vertel je graag wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Leesavonturen

De week las ik een manga van Demon Slayer, heel cool om de fandom eens vanuit de manga te lezen. Ik heb de hele collectie, dus ik kan zelfs verder dan de anime! Ook las ik Twilight uit, het onderwerp voor de nieuwe aflevering van Hold my Book! Verder begon ik aan Lore, het nieuwe boek van Alexandra Bracken. Ik heb de limited edition, wat ziet hij er prachtig uit!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar deze series:

  • School of Chocolate seizoen 1. Erg leuke bakserie met prachtige kunstwerken van chocola!
  • Blue Period seizoen 1 episode 7
  • Hawkeye episode 1-3. Het wordt steeds leuker!

Ik keek de afgelopen week naar Single all the way, een nieuwe queer kerstfilm op Netflix! Een hele leuke film, en ik heb de kerstsfeer helemaal te pakken! Ook keek ik naar Twilight, om nog meer voorbereiding te hebben op de aankomende podcast.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik weer Genshin Impact, maar ik ging ook verder in Pokémon Brilliant Diamond (ik ga wat traag, want heb pas de tweede badge te pakken). Verder speelde ik heel veel Disney Villainous met mijn fangirl, we zijn dol op dit bordspel waarin we schurken zijn en een sprookje moeten dwarsbomen! Ook speelde ik de nieuwe Mario Party bij vrienden, die erg leuk is om te spelen.

Persoonlijke avonturen

In het weekend ging ik met vrienden naar de Intratuin in Duiven, die gigantisch is en helemaal in het teken is van kerst. Heel leuk om eens mee te maken! Doordeweeks werkte ik thuis, dus het was een vrij rustige week. Wel kon ik weer genoeg leuke en diverse werkzaamheden doen, dus zo ging ik makkelijk de week door!

Dit was mijn afgelopen week. Iets rustiger dan normaal, maar alsnog heb ik genoeg te doen! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.