De wekelijkse avonturen van een Fanboy #291

De afgelopen week wilde ik ondanks wat sociale isolatie toch nog aardig wat activiteiten doen. Ik werkte dan wel thuis, maar ik kon aardig aan de slag nadat ik een werkdag erop heb zitten! Zie hier het overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Deze week las ik wat manga, zoals het derde deel van Demon Slayer en deel 21 van My Hero Academia. Daarnaast begon ik aan Lore. Het was even inkomen, maar ik vind het nu een heel tof verhaal vol actie!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Blue Period seizoen 1 episode 8.
  • Hawkeye episode 4.
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 1. Eindelijk nieuwe afleveringen, ik ben heel benieuwd naar de volgende afleveringen! En tot die tijd haal ik de anime in met de manga.

Ik keek deze week nog naar A boy called Christmas, een prima kerstfilm die vooral gericht is aan kinderen.

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Disney Villainous, een geweldig bordspel vol Disney-sprookjes. Daarnaast speelde ik verder in Pokémon Brilliant Diamond (ik heb nu de derde gym badge binnen) en Genshin Impact.

Persoonlijke avonturen

Deze week deden we rustig aan, maar gingen we op de zondag nog naar vrienden in Tilburg om bij te kletsen. Doordeweeks werkte ik thuis, maar had ik wel twee trainingen op kantoor. Gelukkig kregen we vooraf een zelftest en was alles op anderhalve meter. Ik had ook mijn eindpresentatie voor het opleidingsprogramma van mijn werk, dit heb ik ook weer afgerond! Donderdagavond gingen we naar vrienden in Dordrecht, waarmee we een weekendje weg gingen naar Essen voor de kerstmarkt daar. Eindelijk weer even weg uit Nederland en de kerstsfeer proeven! Wellicht dat ik daar nog een blog over ga schrijven.

Dit waren mijn avonturen de afgelopen week. Even lekker eruit, en dan zijn we helemaal in de kerststemming! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.