De wekelijkse avonturen van een Fanboy #292

De afgelopen week had ik weer genoeg beleefd. Mijn fandoms waren ook blij met mij, want ik heb weer veel gelezen, gezien, gespeeld en gedaan! Zie het overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

De afgelopen week las ik verder in Lore, en las ik daarnaast het zesde en laatste deel van De Magische Apotheek. Een mooi slotdeel voor deze magische serie! Ook las ik verder in de Demon Slayer manga, zo las ik het vierde en vijfde deel. Binnen een dag had ik Wie is Adam Westerman? uit, erg spannend! Verder begon ik aan Jij wordt nog eens mijn dood, het nieuwe boek van Karen M. McManus. Tot slot las ik de graphic novel Locke & Key, die echt veel heftiger is dan de Netflix-serie.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar deze series:

  • Centaurworld seizoen 1 episode 1-4. Heel erg grappig, dit ga ik verder kijken!
  • My Next Life As A Villainess All Routes Lead to Doom seizoen 2 episode 8-12.
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 2.
  • Blue Period seizoen 1 episode 9.
  • Hawkeye episode 5.
  • The Witcher seizoen 2 episode 1+2. Yes, het nieuwe seizoen staat online!

Ik keek naar de film Sonic. Een prima film en ik ben benieuwd naar het vervolg, maar dit was vooral een rustige introductie voor Sonic. De animatie was gelukkig stukke beter dan de eerste trailer!

Gameavonturen

Deze week speelde ik verder in Genshin Impact, ik ben al bij adventure rank 30! Ik vind het heerlijk om deze magische wereld te verkennen, en ik vermoed dat ik hier nog aardig wat uren in ga spelen. Ik speelde ook weer de nieuwe Mario Party. Hij is zo veel leuker dan de vorige! Ik ging ook nog door met Pokémon Brilliant Diamond, ik ben nu bij de vierde gym aangekomen.

Persoonlijke avonturen

In het weekend ging ik met mijn vriendin en vrienden naar Essen en Oberhausen voor een weekendje weg bij de kerstmarkten. Heel sfeervol, we hebben een hele leuke tijd gehad! Doordeweeks kon ik vooral thuis aan het werk, waarbij ik twee dagen ziek was met hoofdpijn en duizeligheid (gelukkig een negatieve test gehad!). Ik kon op de donderdag nog naar kantoor komen, waarbij ik weer wat nieuwe werkzaamheden kon oppakken van collega’s. Daarnaast had ik nog mijn laatste Excel-training, en ik wil nu veel meer uit dit programma halen!

Dit was mijn afgelopen week. Weer genoeg beleefd, en volgende week zit mijn week ook weer goed vol! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.