De wekelijkse avonturen van een Fanboy #293

Het is kerst! De afgelopen week heb ik toegeleefd naar de feestdagen, hoewel ik nog de hele tijd aan het werk ga. De afgelopen week zat vol activiteiten, ondanks het feit dat de lockdown er is. Zie hier het weekoverzicht van deze week!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik verder in Jij wordt nog eens mijn dood, een erg spannende thriller waar ik erg van genoten heb. Karen M. McManus blijft maar goede thrillers schrijven! Daarnaast las ik de graphic novel van The Last Airbender over Katara, en las ik het zesde deel van Demon Slayer (het verhaal zit nu bij het einde van het eerste seizoen).

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Centaurworld seizoen 1 episode 5-10 + seizoen 2 episode 1. Wat een heerlijke serie is dit! Erg grappig, vol leuke liedjes en uiteindelijk heeft het veel meer lagen dat het lijkt. Zeker een serie voor volwassenen!
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 3.
  • The Witcher seizoen 2 episode 3-8. Erg tof tweede seizoen! Ik kijk uit naar meer.
  • Hawkeye seizoen 1 episode 6. Mooie afsluiter van een kerstachtige Marvelserie! Ik ben benieuwd naar meer avonturen met Kate Bishop.
  • Avatar The Last Airbender seizoen 1 episode 12-14. Mijn fangirl heeft Avatar nog nooit volledig gezien, dus dat doen we nu samen (ik heb elke aflevering minstens twintig keer gezien…).

Gameavonturen

Deze week speelde ik wat spellen met mijn familie, maar ook ging ik verder met Genshin Impact. Ook speelde ik weer Disney Villainous, een ontzettend tof bordspel waarin je als Disney-schurk jouw sprookje probeert te tiranniseren, terwijl anderen jouw plannen kunnen dwarsbomen.

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag had ik met twee oud-klasgenoten afgesproken, wat erg gezellig was. Helaas kregen we de avond de aankondiging van de lockdown, dus de plannen met de familie op de zondag vielen in duigen. Op de zaterdagavond gingen we vervroegd kerstcadeautjes uitdelen, wat erg gezellig was. Zondag zouden we een high tea hebben en naar de theatershow Snowponies gaan, maar als vervanging hadden we een high tea besteld bij ons thuis. Dan maken we maar thuis er een feestje van! Doordeweeks kon ik weer werken en had ik op de donderdagavond een online Cluedo-spel met mijn werk. Heel grappig om online zo’n moordzaak op te lossen! Op de vrijdag vierden mijn fangirl en ik alvast kerst door een heerlijk driegangendiner en cadeautjes uitpakken onder de kerstboom.

Dit was mijn afgelopen week. Een rustige week voor kerst, maar de kerstsfeer zit er bij ons thuis goed in. Twee kleine kerstbomen, versieringen in het huis en meer, we maken er wat moois van! En, zit bij jou de kerstsfeer er goed in?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.