De wekelijkse avonturen van een Fanboy #294

De feestdagen zijn nu voorbij, maar vorige week zat ik er middenin! Kerst en oud en nieuw was een feest, en tussendoor kon ik nog aan de slag op werk. Een goed gevulde week dus, die ik graag met je doorspreek!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik veel diverse boeken. Ik las het zevende en achtste deel van Demon Slayer, maar ook het eerste deel van Lore of Olympus. Daarbij las ik het kookboek van Avatar The Last Airbender, en ik las Jij wordt nog eens mijn dood uit. Tot slot las ik verder in Lore en las ik deel 22 van My Hero Academia.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Demon Slayer Seizoen 3 episode 5
  • Avatar The Last Airbender Boek 1 Episode 13-15. Een rewatch met mijn fangirl, zo leuk om weer te zien!
  • Vikings seizoen 6 episode 2-4.
  • Centaurworld seizoen 1 episode 2+3. Dit keer kijk ik het met mijn fangirl, in de hoop dat zij deze serie net zo fantastisch gaat vinden als ik.

Afgelopen week keek ik naar de film Encanto (erg mooie film, alleen viel de muziek een beetje tegen) en Death to 2021, die een komische blik wist te werpen op het afgelopen jaar. Verder keek ik naar Don’t look up, waarin Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence als astronomen een komeet ontdekken die de aarde kan vernietigen. Erg sterke film, en ook nog eens erg grappig!

Gameavonturen

De afgelopen week ging ik verder met Pokémon Brilliant Diamond, ik heb nu de vierde badge gehaald! Ook speelde ik weer Genshin Impact, wat geen enkel moment verveelt. Qua bordspellen speelde ik een paar potjes Exploding Minions, heerlijk om tussendoor te spelen!

Persoonlijke avonturen

De feestdagen waren erg leuk deze week. Tijdens eerste kerstdag ging ik naar mijn schoonfamilie. Cadeautjes uitpakken, spellen spelen en gourmetten! Op de tweede kerstdag gingen we weer naar mijn eigen familie, waar we ook een gezellig diner hadden. Doordeweeks kon ik thuis werken, en op de vrijdag gingen we naar vrienden om daar oud en nieuw te vieren!

Dit was mijn afgelopen week. Op naar 2022, dat het maar een mooi jaar mag worden! En, hoe bevielen de feestdagen bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.