De wekelijkse avonturen van een Fanboy #295

We zijn weer een week verder, een nieuwe week vol nieuwe activiteiten! Het nieuwe jaar is begonnen, en ik heb weer genoeg op de planning staan. Het was een vrij rustige week, maar mijn fandoms kregen genoeg aandacht!

Leesavonturen

Afgelopen week las ik verder in Lore, maar ik heb besloten hem voor nu aan de kant te leggen. Het verhaal is wel spannend, maar de schrijfstijl spreekt mij totaal niet aan en de personages zijn niet heel sprekend. Het voelde meer als een verplichting om het boek te lezen, dus voor nu stop ik ermee. Ik ging overstappen naar Bloed van Holly Black, die weer vrij luguber is. Deze had ik op de vrijdag uit, en ik las ook nog Het waanzinnige boek over je lichaam, een grappig kerstcadeau vol hilarische teksten over alle lichaamsdelen.

Bingewatchavonturen

Ik keek de afgelopen week naar de volgende series:

  • Into the night seizoen 2. Goed seizoen, maar het wist mij niet helemaal te pakken.
  • The Office seizoen 3 episode 8-11.
  • Wie is de mol? seizoen 23 aflevering 1. Leuk nieuw seizoen, ik ben benieuwd wat er allemaal gaat komen!
  • Centaurworld seizoen 2. Geniaal seizoen, zo genoten van deze serie! Een recensie komt er binnenkort aan.
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 5.
  • Blue Period seizoen 1 episode 11+12. Mooie afsluiter van het eerste seizoen, ik ben benieuwd naar een vervolg.
  • Ru Paul’s Drag Race All Stars seizoen 6 episode 1-6. Deze staat nu op Netflix, en de kandidaten zijn echt super!

Naast series heb ik nog films gezien. Zo keek ik naar Spider-Man 3 en The Amazing Spider-Man 2, ter voorbereiding op No Way Home (als de bioscopen hopelijk binnenkort weer open gaan).

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik meerdere bordspellen. Zo speelden we bij vrienden Everdell, een erg mooi en uitgebreid bordspel waarin je als bosbewoner een dorp bouwt. Ook deden we Disney Villainous, het is erg leuk om met vier man te spelen! Verder speelden we een potje Mario Party (waarin ik keihard verloor) en we deden nog tijdens Oud & Nieuw Kakkerlakkensalade, een simpel kaartspel waarbij je snel moet nadenken. Doordeweeks speelde ik Genshin Impact, waar ik niet op uitgekeken raak!

Persoonlijke avonturen

Oud en Nieuw was ontzettend gezellig, aangezien we het bij vrienden vierden. Tijdens het weekend ging ik naar mijn ouders, en hadden we nog bezoek van mijn nichtje. Doordeweeks kon ik twee keer naar kantoor toe, aangezien een groot deel van de werknemers nog vakantie had. Het was een rustige werkweek, maar dat is ook wel fijn na de feestdagen. Tot slot had ik op de vrijdag mijn boosterprik, dus daarna een agendaloos weekend tegemoet gaan!

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week gaat het druk worden op werk, en heb ik ook nog trainingen op de planning staan. We gaan er tegenaan! En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.