De wekelijkse avonturen van een Fanboy #296

De afgelopen week stond ik zeker niet stil. Elke dag weer een zelftest doen, en vervolgens kon ik toch een aantal uitjes plannen. Zo had ik een goed gevulde weekplanning, dus die neem ik nu even door!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik het elfde deel van de manga Demon Slayer, ik loop nu iets voor op de anime! Ik las ook Charisma, een boek van Jeanne Ryan die al jaren ongelezen in mijn boekenkast stond. Nog een vrij spannend verhaal, en het had verbazingwekkend genoeg thema’s die juist vandaag de dag heel relevant zijn.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 2.
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 6.
  • RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 6 episode 7-12.
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 1. Het einde is in zicht, ik ben zo benieuwd hoe het verhaal eindigt!
  • Once upon a time seizoen 3 episode 7. Mijn fangirl en ik waren een tijdje gestopt, maar nu gaan we verder met de serie!

Ik keek naar de film Tick Tick Boom, waarin Andrew Garfield een Musicalschrijver speelt, gebaseerd op het leven van Jonathan Larsson. Een erg mooi verhaal met fantastische muziek, erg van genoten!

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik een beetje Pokémon Brilliant Diamond, en wanneer het kon ging ik aan de slag met Genshin Impact. Ook speelde ik het kaartspel The Crew, een erg leuk spel waarin je samen speelt! Daarnaast speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, wat ook weer erg gezellig was.

Persoonlijke avonturen

In het weekend had ik weinig op de planning staan, zodat ik wat kon opruimen in huis en mij kon voorbereiden op een drukke week. Op de maandag speelde ik D&D met vrienden, op de dinsdag had ik een training over lean management, op de woensdagavond had ik met twee man een borrel als onderdeel van de dies van mijn oude dispuut en donderdag had ik weer een training van werk. Ik had geen enkele avond rust! Elke dag deed ik weer een zelftest, waardoor ik gelukkig toch nog veel afspraken fysiek kon plannen.

Dit was mijn afgelopen week. Nu lekker bijkomen van deze drukke week, en dan kunnen we er weer tegenaan! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.