De wekelijkse avonturen van een Fanboy #297

De afgelopen week is er best veel gebeurd, aangezien de aflevering van #BOOS erg schokkend was. Ik hoop dat de slachtoffers zich gehoord voelen, en ik denk dat heel Nederland met spanning afwacht op de uitslag van het onderzoek. Het was daarom een erg heftige week, een week waar ik naast alle nieuwtjes nog mijn aandacht probeerde af te leiden naar mijn fandoms. Hierbij mijn avonturen van de afgelopen week.

Leesavonturen

In het weekend las ik Eve & Adam uit, een boek met veel potentieel die helaas eindigt in een enorme chaos. Daarna begon ik aan De Bronzen Stad, die tot nu toe erg goed is! Ook las ik het tiende deel van Demon Slayer, ik loop nu gelijk aan de anime. Erg fijn om het zo via twee vormen het verhaal mee te maken!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Once upon a time seizoen 3 episode 8-10. Na een lange pauze gaan we weer verder met de serie.
  • Komi Can’t Communicate seizoen 1 episode 1. Hier hoorden we veel goede verhalen over, en het bevalt ons tot nu toe!
  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 3. Een van mijn mollen vloog eruit, oeps!
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 7.
  • Attack on Titan Seizoen 4 Part 2 Episode 2. Wat een spanning, ik kan niet wachten op de volgende aflevering!
  • Too Hot To Handle seizoen 3 episode 1-5. Heerlijk dom vermaak op Netflix.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik weer Pokémon Brilliant Diamond, in de hoop deze uit te spelen voordat Arceus Legends uit komt. Daarnaast ben ik weer bezig met Genshin Impact, je raakt niet uitgekeken op dit spel!

Persoonlijke avonturen

In het weekend gingen de winkels weer open, wat erg fijn is. Mijn fangirl en ik gingen op de zaterdag wandelen naar boekhandel Donner en weer terug naar huis, waarbij we weer wat boeken in huis hadden geslagen. Doordeweeks werkte ik thuis, speelde ik nog Dungeons and Dragons met vrienden (vooral allemaal zelftesten) en had ik een online training van werk. Op de woensdag ging ik nog eten bij een goede vriendin en op de vrijdag kwam de baas van mijn fangirl met haar vriend langs om te komen eten, wat erg gezellig was!

Dit was mijn afgelopen week. Ik heb dan wel veel fandomgerelateerde activiteiten gehad, de week wordt toch overspoeld door al het nieuws rondom The Voice. Ik heb veel respect voor alle slachtoffers die zich melden, voor team Boos voor het aankaarten van de problemen en ik hoop dat dit een begin mag zijn voor grote veranderingen op het gebied van sekseongelijkheid.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.