De wekelijkse avonturen van een Fanboy #298

We zijn weer een week verder, een week waar genoeg is gebeurd. Boeken, series, games en bordspellen, het kwam allemaal voorbij. Genoeg om te bespreken dus!

Leesavonturen

De afgelopen week las ik vooral veel manga. Zo las ik het elfde deel van Demon Slayer, en het 23ste en 24ste deel van My Hero Academia. Daarnaast las ik Fangs, een grappige comic over een verliefde weerwolf en vampier, en ook het tweede boek van The Dragon Prince, waardoor je het tweede seizoen op een andere manier beleeft. Verder las ik het derde deel van Heartstopper, mijn favoriet tot nu toe!

Bingewatchavonturen

Ik keek deze week naar de volgende series:

  • Once upon a time seizoen 3 episode 11-16. Het verhaal wordt wat traag, maar een paar onverwachte wendingen maken mij nog nieuwsgierig naar meer.
  • Komi Can’t Communicate seizoen 1 episode 2+3. Aandoenlijk en heel grappig!
  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 4.
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 8.
  • Attack on Titan seizoen 4 part 2 episode 3. Jeetje, wat is het nu intens!
  • Too Hot To Handle seizoen 3 episode 6-10. Terechte winnaar, maar wat waren sommige deelnemers toch irritant…

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik veel Genshin Impact. Voor de mensen die dit ook spelen: ik heb Zhongli gekregen bij mijn wishes, heel blij mee! Donderdag speelde ik nog even Pokémon Brilliant Diamond, zodat ik op de vrijdag over kon stappen op Pokémon Arceus Legends. Verder speelde ik nog een potje Disney Villainous, ik speelde Hades tegen Maleficent. Ik had uiteindelijk gewonnen!

Persoonlijke avonturen

In het weekend gingen we naar mijn ouders toe. Lekker rustig aan, en veel wandelen! Op de maandag had ik een dag op kantoor en werkte ik voor de rest thuis. Ik had helaas wel weer erg last van mijn knieën, dus ik had woensdag een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut. Ik heb nieuwe oefeningen gekregen om mijn knieën aan te sterken, dus hopelijk gaat het snel weer beter!

Dit was mijn afgelopen week. Even een domper dat ik weer wat pijn heb, maar ik blijf positief.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.